Big Impact Work

Vind je droombaan, waarin je vanuit je hart en purpose werkt

Herken je dit?

 

 * Je wil werken vanuit je hart en purpose zodat je baan veel beter bij je past en je veel meer zingeving en voldoening uit je werk haalt. Je had namelijk zulke mooie dromen voor je carrière. Je deed alles zoals het hoorde: Je hebt gestudeerd, gesolliciteerd op een baan die perfect paste in je stappenplan, je hebt keihard gewerkt en je vervolgens in korte tijd opgewerkt. Maar nu je hier eenmaal bent kom je erachter dat dit totaal niet is wat bij je past en waar je gelukkig van wordt. Je denkt steeds vaker ‘Is dit alles? Heb ik hier zo keihard voor gewerkt?’

* Je wilde echt het verschil gaan maken en een impact maken met je werk. Maar in de praktijk gaat het vooral over verkopen, geld verdienen en de zakken van je baas vullen. Je voelt je niet meer thuis in deze omgeving gericht op output, geld en ego. Je herkent je niet meer in je collega’s. Sterker nog: Je ergert je steeds meer aan hun hardheid en oppervlakkigheid. En dat maakt dat je je nog minder thuis voelt op je werk. Je voelt aan alles dat jij meer je hart moet laten spreken en het leven van anderen leuker, fijner en makkelijker wil maken.

* Je weet dat dit echt niet meer is wat je wil. Je bent veranderd, je bent gegroeid, hebt je ontwikkeld en bent er achter gekomen dat je veel zachter en gevoeliger bent dan je in deze baan kan laten zien. Hij past gewoon echt niet meer bij je. Maar je hebt echt geen idee wat dan wel bij je past en wat je dan wel wil. Je hebt geen idee in welke baan je dan wel jezelf kan zijn en vanuit je hart en purpose kan werken. Je wist altijd zo goed wat je wilde en had alles onder controle. Deze onzekerheid maakt je zo zoekende en machteloos dat je jezelf afvraagt of het wel realistisch is om meer te willen.

* Je vertelt jezelf elke dag dat je niet mag klagen, dat je het erger had kunnen treffen en dat je nu toch een goede boterham verdient. Dat het juist slim is om voor veiligheid en zekerheid te kiezen. Dat je niet moet opgeven waar je zo hard voor hebt gewerkt. Maar elke keer als je dit tegen jezelf zegt weet je diep van binnen dat je jezelf voor de gek houdt. Jij bent niet iemand die voor een zesje gaat en je wil juist niet meer je gevoel en wat je hart en ziel tegen je schreeuwen negeren. Dat heb je al zo lang gedaan. Maar dit is de enige manier om je werkdagen vol te kunnen houden. Om je werkdagen te kunnen overleven.

*Je spendeert uren en uren aan het scrollen langs vacatures die hopelijk je droombaan gaan zijn. Maar het enige wat het je opbrengt is dat je helemaal leeggezogen en met de moed in je schoenen je laptop dichtklapt. In je gedachten herhaalt zich telkens: ‘Ik ga mijn droombaan nooit vinden’.

Hoe zou het voor je zijn als je

 

 • Je geld kon verdienen met werk wat jou echt voldoening en purpose geeft en waar je hart en gevoel alle ruimte krijgen?
 • Elke dag vol energie, motivatie en passie uit bed zou springen omdat je zo gelukkig wordt van je werk?
 • Elke dag met nog meer energie thuiskomt uit je werk omdat je echt voor 100% jezelf kon zijn?
 • Je werk er toe doet en bijdraagt aan iets groters dan jezelf?
 • Niet meer voor veiligheid en zekerheid zou kiezen maar zou luisteren naar wat je gevoel, hart en ziel tegen je schreeuwt?
 • Niet meer zou hoeven zoeken en twijfelen maar zeker zou weten welke baan voor 100% bij je past en jou gelukkig maakt? En je echt een gevoel van purpose en zingeving geeft?
 • Exact weet welke stappen je moet zetten om deze droom werkelijkheid te maken?

Dat is mogelijk als

Je start met mijn Big Impact Work Programma. Een 1-1 coachprogramma van

 • 16 weken
 • 7 1:1 coachgesprekken met mij
 • Een blauwdruk van wie je echt bent met alles wat jou uniek maakt (denk aan je kernwaarden, superpowers, emotionele behoeftes, belemmeringen, soul alignment en nog veel meer)
 • Online leeromgeving vol inspiratie, theorie, oefeningen en werkboeken
 • 8+ modules te doorlopen in je eigen tempo
 • Zingeving, bewust leven, sensitiviteit en spiritualiteit gecombineerd met actie, leiderschap en keihard resultaat

 

 

ARE YOU READY TO MAKE A BIG IMPACT WITH YOUR WORK?

YES! I'M READY

Aan het einde van dit traject

 • Weet jij in welke baan je werkt vanuit je hart en purpose
 • Spring jij weer elke dag vol enthousiasme, energie en motivatie uit bed. Omdat je je werkdag weer gaat rocken!
 • Ga je niet gewoon je werk doen maar bijdragen aan iets groters dan jijzelf en ga je grote impact maken. Boom!
 • Ben je niet meer aan het vechten, streven en domweg hard werken maar werk je vanuit je hart en ziel
 • Luister je naar je jezelf en wat jij nodig hebt. Je neemt beslissingen vanuit je intuïtie in plaats vanuit je hoofd.
 • Streef jij niet meer naar altijd maar meer, beter en effectiever maar weet je wat voor jou genoeg is en ben je daar dankbaar voor.
 • Blijf je altijd trouw aan jezelf in elke (zakelijke) beslissing die je maakt.
 • Heb jij eindelijk vertrouwen en duidelijkheid: Je weet voor 100% zeker voor welk werk jij gemaakt bent. Geen getwijfel of gepieker meer.
 • Onder welke omstandigheden, voorwaarden en in welke omgeving jij echt jezelf kan zijn, trouw blijft aan jezelf en werkt vanuit je hart en purpose.
 • Heb jij een stappenplan om dit alles werkelijkheid te maken!

Kortom: Jij gaat een Big Impact hebben met je Work! 

Je investering

Meedoen aan Big Impact Work is een investering in jezelf. Het is een cadeau aan jezelf waar je de rest van je leven profijt van hebt. Wat je nu investeert betaald zich binnen korte tijd vanzelf terug in de vorm van purpose, zingeving, soul alignment, geld en geluk.

Je betaalt nu eenmalig de pilotprijs van

899 euro

in plaats van 1200 euro. Betalingen in 2 of 3 delen zijn mogelijk.

En weet je, dit gaat zoveel verder dan loopbaancoaching. Dit programma gaat over zingeving, purpose, ontdekken wie je bent, je sensitiviteit omarmen, doelen stellen en behalen, een impact hebben met jouw superpowers en doen waarvoor je gemaakt bent.Wat er dan ontstaat is gewoonweg pure magie. Want werken kan zo anders zijn. En het is ook voor jou weggelegd.

Zij gingen je voor

Geri

‘Laura heeft altijd in mij en mijn kunnen geloofd! Met haar hulp doe ik nu de dingen die ik leuk vind, ben ik mijn eigen bedrijf gestart en geniet ik zo veel meer van het leven! Ik zat niet lekker in mijn vel. Ik was altijd moe, altijd druk met wat anderen van mij dachten en altijd druk met werken en presteren. Het overzicht was ik kwijt en kon gewoonweg niet meer genieten.

Laura neemt je mee op reis door je gedachten. Helpt je je gedachten te ordenen en het helder te krijgen in je hoofd.⁠ Ik weet nu wat mijn kernwaarden zijn en hoe ik mijn leven in moet richten om gelukkig te zijn. Ook heeft deze reis mij geholpen mijn belemmerende gedachten en angsten te herkennen. Nu kan ik die voor zijn en zijn ze veel minder aanwezig’.⁠

Birgit

‘Ik zat niet lekker in mijn vel. Ik wist niet goed meer wie ik nou precies was, wat ik belangrijk vond en waar ik naartoe wilde in de toekomst. Ik was veel bezig met wat anderen van mij vonden en ik had moeite met kiezen voor mijzelf. ⁠

Laura helpt je echt weer te ontdekken wie je bent en wat je belangrijk vindt in je leven. Ze doet dat op een liefdevolle, waarderende manier. 

 ⁠Ik weet nu wat mijn kernwaarden zijn. Mijn persoonlijk kompas. En dat ik die kernwaarden in de gaten moet blijven houden bij het maken van keuzes en de indeling van mijn leven (privé én zakelijk). Ik durf nu te kiezen voor liefde & vertrouwen i.p.v. altijd te kiezen voor angst & controle! Ik weet nu wat mijn kernwaarden zijn. Mijn persoonlijk kompas!’

Chanine

‘Ik vind werken met Laura een super groot cadeau aan jezelf. Eigenlijk zou iedereen dat een keertje moeten doen in haar leven.⠀

Ik liep vast en raakte mezelf kwijt. Zat met één been in een burn out en wist niet zo goed waar ik voor stond. Nu plan ik tijd voor mezelf in. Met een druk startend bedrijf, een groot sociaal netwerk en veel verplichtingen durf ik eindelijk NEE te zeggen. Ik luister eerder naar mijn intuïtie en ervaar meer stabiliteit. Ik ben dichter bij mezelf gekomen’.

Leanne

‘Ik gun iedereen een Laura in haar leven. Ik ben nog steeds heel dankbaar dat ik dit traject met haar heb mogen doorlopen. Ik voel mij weer goed en gelukkig! En dat komt door de handvatten die ik van Laura heb gekregen. 

Laura is rustig, luistert écht naar je en en hoort wat je zegt. En niet alleen dat, ze hoort en ziet ook wat daar nog weer achter zit als je zelf de woorden niet goed kunt vinden.

Ik weet beter waar mijn grenzen liggen. Ik heb daardoor de regie meer in handen en dat zorgt ervoor dat ik eindelijk weer keuzes maak voor mijzelf en niet meer voor anderen. En als dat soms toch nog even moeilijk is dan denk ik terug aan het traject, doe ik een stapje terug en probeer ik het gewoon weer. Juist dat geeft ook zoveel vertrouwen in jezelf’.

Louet

‘Door Laura herken ik mijn valkuilen en oude patronen die me niet meer dienen. Ik pak eerder mijn rust en geef vaker mijn grenzen aan. Die kan ik bewaken omdat ik ze nu herken en weet wat mijn lijf en geest nodig heeft.

Bij Laura voelt het veilig en vertrouwd om te kunnen delen en 100% jezelf te zijn. Ze handelt vanuit een bepaalde rust en houdt je zonder oordeel een liefdevolle spiegel voor. Je voelt je gehoord, gezien en begrepen. Ze is empathisch en integer en ze begrijpt haar doelgroep, omdat ze vanuit eigen ervaring spreekt en waar ze zelf in het verleden tegenaan is gelopen. Ze heeft hart voor wat ze doet en dat gecombineerd met haar kennis maakt haar een puur mens en een hele goede coach!’

Chloe

‘Ik merkte dat ik voor m’n gevoel alles wel op de rit had maar toch niet het ‘geluksgevoel’ ervaarde zoals ‘dat hoort’. Een gevoel van onrust en niet goed genoeg was teveel aanwezig in mijn leven en stond me in de weg.

Gedurende mijn traject merkte ik al vooruitgang. Dit ging op en af maar wel telkens een stap vooruit. Na de cursus heb ik meer inzichten gekregen in wie ik ben en waar ik voor sta. Ik liep zelf tegen patronen aan die me niet meer dienden. Die hebben we samen weten te doorbreken. Waardoor ik dichter bij mezelf ben gekomen.

Ik zou Laura omschrijven als een persoon waarbij je kunt thuiskomen. Ze luistert naar je verhaal en helpt je op weg bij de dingen waarbij het jezelf niet lukt’.

Veelgestelde vragen

Ik weet totaal niet wat ik wil. Is dit programma dan iets voor mij?

Ja! Juist als je nu niet meer blij bent met je baan maar je weet niet wat je dan wel wil is dit programma speciaal voor jou. Ik help jou te ontdekken wie je bent, wat bij je past en voor welk werk jij gemaakt bent.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan het volgen van dit programma?

Reken op zo’n 2 uur per week voor de opdrachten. De hoeveelheid tijd die je eraan besteed is uiteindelijk minder belangrijk dan de aandacht en inzet waarmee je aan de opdrachten werkt. 

Wanneer is dit programma niet geschikt?

Als je nét thuis zit met een burn-out. Zit je in het begin van dit proces, dan heb je nu vooral rust nodig en moet je werken aan je energieherstel.
Mocht je in dit proces zitten, dan raad ik je aan om op zoek te gaan naar iemand die daarin gespecialiseerd is. Je kunt je hiervoor bijvoorbeeld door laten verwijzen naar een psycholoog. Of je kunt kijken in het beroepsregister van de NFG. Hulp van een therapeut uit dit register krijg je in veel gevallen ook vergoed vanuit je zorgverzekering.

Als je op het punt staat om te re-integreren na herstel van je burn-out, kan mijn traject juist wél weer helemaal op het goede moment komen!

Ik ga op vakantie. Is het dan wel mogelijk om te starten?

Je volgt de modules in je eigen tijd, elke 2 weken krijg je toegang tot een nieuwe module. Je kunt gewoon om je vrije momenten heen plannen of er juist dan mee aan de slag gaan. De 1:1 sessies plannen we samen in om je vakanties en kun je zelf indien nodig verplaatsen.

Dit moet ik toch eigenlijk zelf weten en kunnen?

Bedenk je eens waarom je jezelf de kans zou ontnemen om sneller, groter en sterker te groeien met hulp van iemand die jouw pad al heeft bewandeld? Je hebt mij niet nodig. Maar ik geef je de tools, energie en motivatie om het nu eindelijk realiteit te maken in plaats van een vage droom voor de toekomst. Zodat je het ook echt gaat dóén, in plaats van blijven hangen in zelfsabotage. Ja, je moet het inderdaad zelf doen. Maar je hoeft het niet langer alleen te doen.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan. Je betaalt dan in 2 of 4 termijnen.

Waar vinden de sessies plaats?

De 1:1 sessies zijn online of we wandelen in een prachtig natuurgebied in Raalte. Woon je niet bij mij in de buurt? Dan is dat dus geen probleem! Uit ervaring blijkt dat online sessies minstens zo effectief, verbindend, comfortabel en succesvol zijn als face-to-face. Maar dan met bijkomende voordelen: geen reistijd, meer focus, veilig vanuit een plek die comfortabel is voor jou.

Heb je andere vragen? Meld je dan even via onderstaande knop. Ik help je graag verder!
Meld je aan