Ik ben op zoek naar bedrijven die samen met mij hun traineeship programma willen (door-)ontwikkelen! Jij weet, net als ik, wat het belang en de noodzaak is van investeren in jonge talenten. Dat gaat natuurlijk een stuk verder dan hun alleen inhoudelijke ervaring laten opdoen. Medewerkers die werken met bezieling, een purpose. Dat is wat we willen. Maar hoe? Ik help je graag!

Ik heb een traineeship programma ontwikkeld die volledig in het teken staat van persoonlijk leiderschap. Wie ben ik (maar dan echt), wat is mijn werk hier en hoe kan ik hiermee van impact zijn op het bedrijf waar ik werk? Een millennial is niet alleen op zoek naar inhoudelijke kennis en ervaring maar vooral naar bezieling in zijn werk en een omgeving die in lijn is met zijn identiteit, waarden en overtuigingen. Hij wil het verschil maken. Wil je hem als organisatie aantrekken en duurzaam aan je binden? Dan moet je het toch echt anders aanpakken.

Ik heb een sterk beeld waar de traineeship aan moet voldoen maar een effectief traineeship programma is altijd maatwerk. Maatwerk tussen de organisatie- en HR-doelstellingen maar ook de behoeftes van de verschillende betrokkenen. Dit moet onderzocht worden en samenkomen in een programma op maat.

Heb ik je getriggerd? Stuur me een bericht op hallo@betekenisme.nl, ik praat graag verder over je vraagstuk, mijn ideeën en de inhoud van het programma!