Betekenisvol werk

In 3 maanden naar nieuw, betekenisvol werk. Dit is je kans om te gaan leven en werken op jouw  voorwaarden!

Start direct

Dit traject is voor jou als je:

 • bent ontslagen of dreigt ontslagen te worden en wil dit moment met beide handen aangrijpen om te gaan leven en werken op jouw voorwaarden!

 • niet meer op je plek zit in je huidige functie en steeds denkt: Is dit alles? En je voelt dat je zoveel meer te brengen hebt dan je nu doet

 • niet meer op zoek bent naar de makkelijke shortcut die toch weer niet goed uitpakt. Maar echt openstaat om te leren, veranderen en te groeien. Om voor de rest van je leven betekenisvol werk te hebben.

 • Op een kruispunt in je leven staat en begeleiding nodig hebt bij het zetten van je volgende stap met 100% vertrouwen

 • overspannen bent (geweest) doordat je huidige functie je teveel spanning oplevert

 • nu eindelijk eens die eigen onderneming wil beginnen waar je al zo lang van droomt maar niet weet hoe!

Dan is dit traject precies wat je zoekt!

Let's go

Betekenisvol werken?

Met het traject ‘Betekenisvol werken’ coacht en begeleidt Laura je op unieke wijze naar betekenisvol werk. Met haar holistische en verfrissende kijk op werk, het wandelcoachen, de integratie van mindfulness, de online leeromgeving en het ervaringsleren weet zij kandidaten te raken, motiveren en te inspireren. Op basis van een grondig kennismakingsgesprek, de verschillende thema’s en vanuit de vragen wie ben je, wat is je werk hier en hoe kan je daarmee van betekenis zijn?, bewandel je samen met Laura, jouw persoonlijke pad naar een nieuwe baan of onderneming!

Het is een diepgaand traject naar nieuw, betekenisvol werk, waarbij je (weer) eigenaarschap leert nemen over je eigen ontwikkeling, mogelijkheden en loopbaan. Het leert je anders te kijken naar werk en wat jij nodig hebt om betekenisvol te werken. Niet voor even, maar voor de rest van je leven. Het is een traject op maat, afhankelijk van jouw situatie en behoeftes: Van een nieuwe baan bij een werkgever tot het creëren van een bedrijf als zelfstandig ondernemer of zzp’er!

Dit traject is speciaal ontwikkeld voor mensen die dit moment aangrijpen om veranderingen aan te brengen en los willen komen van oude belemmeringen en patronen. Het roer om willen gooien en eindelijk willen gaan leven en werken op hun eigen voorwaarden.  Maar daarmee ook van Betekenis willen zijn voor de wereld om hun heen.  

'What is a teacher? I'll tell you: It isn't someone who teaches something, but someone who inspires the student to give of her best in order to discover what she already knows'.

- Paulo Coelho

Het traject bestaat uit

 

 • Een persoonlijk ontwikkelplan
 • Een persoonsprofiel (met o.a. competenties, kwaliteiten, vaardigheden, eisen arbeidsuren, reistijd, gewenste locatie e.d.)
 • Intakegesprek (1 uur)
 • 5 1-1 coachgesprekken (1 uur per gesprek)
 • Online leeromgeving vol inspiratie, theorie, oefeningen, audio’s en werkboeken

 Aanpak

1. Intake

Eerst breng je samen met Laura je huidige situatie in kaart. Dit doen we op basis van een roadmap waaruit je de pijn & weerstand, dromen, doelen, mogelijkheden en uitdagingen vastgesteld worden. Is er een klik tussen jou en Laura? Spreekt de aanpak je aan? Schat Laura in dat het traject van betekenis kan zijn voor je? Op basis van deze informatie hebben we een go of no-go en ontwikkelt Laura een traject op maat.

2. Training & Coaching

Vervolgens starten we met de trainings- en coachingsfase, waardoor je zelf in beweging komt en gemotiveerd bent om te gaan werken aan je toekomst. In deze fase komen de thema’s pijn & weerstand, zingeving, (belemmerende) overtuigingen en vaardigheden aan bod. Naast deze sessies heb je 24/7 toegang tot oefeningen, opdrachten en inspiratie op de online leeromgeving van Betekenisme.

3. Nieuw betekenisvol werk

Met dit traject vergroot je de kans op het vinden van betekenisvol werk drastisch. Het wil natuurlijk niet zeggen dat je na of tijdens het traject en een eerste sollicitatie al direct werk hebt, maar je hebt antwoord op de vragen; wie ben ik, wat is mijn werk hier en hoe kan ik hiermee van betekenis zijn? Deze antwoorden zijn van onbeschrijfelijke waarde en dragen direct bij aan het krijgen en creëren betekenisvol werk.

4. Reflectie

In deze laatste fase gaan we reflecteren op het pad die je hebt bewandelt, wat de huidige situatie is en wat je nog nodig hebt in de toekomst. Afhankelijk van het feit of je al nieuw werk hebt, wordt er gekeken naar hoe het geleerde nog meer geïntegreerd kan worden in de praktijk of welke handvatten je nog nodig hebt om betekenisvol werk te krijgen.

Je Investering

€899