Mijn diensten.

Wat ik voor je kan betekenen.

‘Minder Streven, Meer Leven’

Een 8- weekse training die je direct je uit je doe- en stressmodus haalt. Leer een gelukkig en succesvol leven te leiden dat niet ten koste gaat van je welzijn. Je leert je gedachtenstroom te temmen, jezelf te leren kennen en zo peace of mind te bereiken.

€145 (incl BTW)

Betekenisvolle gesprekken

Een betekenisvol gesprek is een coachgesprek van een uur. In dit coachgesprek krijg je begeleiding op je vraagstuk en/of doelen. Je dromen, belemmeringen, mogelijkheden, gedrag, waarden en (negatieve) overtuigingen kunnen o.a. aan bod komen.

€85 per gesprek (incl BTW)

Complete Cursus

Een intensieve cursus om los te komen van oude belemmeringen en patronen. Ontwikkeld voor diegenen die het roer om willen gooien en eindelijk hun dromen willen leven! Maar daarmee ook van Betekenis willen zijn voor de wereld om hun heen.

€399! (incl BTW)

Traineeship programma’s

Het ontwikkelen van Millennials gaat verder dan alleen het opdoen van inhoudelijke ervaring. Medewerkers die werken met bezieling, een purpose. Dat is wat we willen. Maar hoe draag je hier aan bij als organisatie? Ik help je graag! Ik heb een traineeship programma ontwikkeld die volledig in het teken staat van persoonlijk leiderschap.

Prijs op aanvraag