Online training

Minder Streven, Meer Leven
 

 

Een 8 weekse training die je uit je doe- en stressmodus haalt. Leer een gelukkig en succesvol leven te leiden dat niet ten koste gaat van je welzijn.

Start direct

Wil jij nu:

 • minder stress hebben?

 • een relaxed en helder hoofd te krijgen?
 • meer aandacht en focus hebben voor de dingen die je doet? 
 • lichter leven? 
 • zachter naar jezelf en je omgeving worden? 
 • jezelf beter te leren kennen?
 • even niet meer hoeven vechten en worstelen?

Dan is deze online training speciaal gemaakt voor jou!

Let's go!

Aandacht.

Het begint allemaal met aandacht. En je gaat in ‘Minder Streven, Meer Leven’ leren hoe je een sterke aandacht kan ontwikkelen. Je traint je aandacht met behulp van Mindfulness. Waarom Mindfulness? Mindfulness bestaat uit simpele mentale trainingen waarmee je die kalme focus en helderheid in je denken creëert. En steeds langer weet vast te houden. Je leert emoties en gedachten op te merken zonder oordeel. Ze zijn heus nog wel eens heftig en je wordt nog vaak meegesleurd door ze. Maar dat heb je steeds sneller door (door je aandacht!) en je gebruikt Mindfulness om weer richting een rustige staat van zijn te bewegen. Hoe meer je dit traint, hoe makkelijker het wordt.

De tweede stap om jezelf te leren kennen is jezelf objectief te onderzoeken. ‘Wat maakte dat ik weer in de stressmodus kwam? En wat kan ik daar uit leren?’ Zie jezelf als een onafhankelijke onderzoeker die de data van jouw hoofd en lijf bekijkt. Zonder zijn eigen emotie en gedachten te betrekken. Zou hij die gedachten en emoties wel betrekken, dan zijn de uitkomsten van zijn onderzoek onbetrouwbaar.

Hoe het werkt.

 1. Meld je aan
 2. Betaal online
 3. Krijg toegang tot je persoonlijke leeromgeving
 4. Start gelijk met de training!

Je leert vanuit je persoonlijke online leeromgeving. De training bestaat uit 8 weken met elke week een nieuwe les. Elke les bestaat uit theorie (kennis) een trainingsoefening (vaardigheden) en een reflectieopdracht (inzicht). De trainingsoefeningen zijn oefeningen van 10 minuten die je elke dag oefent. Zo train je je aandacht! De reflectieopdracht kost ongeveer een uurtje en doe je 1 keer per week. Deze opbouw geeft je de tijd om de leerstof op je eigen tempo te oefenen en op elk gewenst tijdstip te doen.

Dit krijg je allemaal.

 

 

 • Een training vol diepgang en humor
 • 8 theorielessen
 • 8 trainingsoefeningen
 • 8 reflectieopdrachten
 • Een levenlang toegang tot de online leeromgeving
 • De mogelijkheid om Laura vragen te stellen via de mail
Aanmelden

 Het programma.

Week 1: Het begint van binnen
‘Outter peace starts with Inner Peace’. Begrijp hoe je brein werkt, hoe je in een vredige staat kan komen en wat je daarvoor nodig hebt.
Week 2: Vertrouw op je lijf
Leer spanning op het moment te voelen wanneer ze opkomen, de verbinding aan te gaan met je belangrijkste raadgever en naar hem te luisteren.
Week 3: Het hier en nu
Je bent niet wat je denkt. Herken wanneer je brein tegen je liegt. En hoe je weer kan genieten van het prachtige hier en nu.
Week 4: Het duiveltje op je schouder
Vind en doorbreek je belemmerende overtuigingen en patronen met simpele oefeningen en opdrachten.
Week 5: Mindful tijdens je dag
Laat je tijdens je dag niet verleiden door het duiveltje op je schouder. Leer hoe je je niet uit je vredige staat van zijn laat halen en pas mindfulness toe buiten je huis.
Week 6: Ik en mijn ikken
Leer je oude onbehulpzame patronen te herkennen en creëer nieuwe patronen die jou dienen.
Week 7: Leef naar je waarden
Ontdek waar jouw emotionele behoeftes liggen en gebruik je waarden als kompas.
Week 8: Je authentieke zelf
Laat je oude patronen voorgoed achter en start je leven te leven vanuit je authentieke zelf.

Je Investering.

 • €89
 • 1 uur per week reflecteren
 • 10 minuutjes oefenen per dag

Als je bereid bent om slechts 10 minuten per dag aandacht te besteden aan je eigen ontwikkeling, zal dit programma je leven voorgoed veranderen. Alleen als je deze tijd investeert in jezelf, zal je resultaat boeken. Wees je hier dus goed van bewust voordat je start aan ‘Minder Streven, Meer Leven’.