Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bewustzijnsclub: Ontdek je kernwaarden

6 juni @ 19:00 - 21:30

€15

Betekenisme Bewustzijnsclub

6 juni 2019

Ontdek je kernwaarden!

Aanmelden
Bewustzijnsclub

 

De betekenisme bewustzijnsclub is voor iedereen die in een vaste groep aan de slag wil met bewust leven op je eigen voorwaarden. Elke eerste donderdag van de maand vind er een bijeenkomst plaats met een inspirerend thema.

Het programma is dus elke keer anders. Maar in elke bijeenkomst gaan we een verbinding maken tussen ons hoofd en lichaam. Van kennis en weten naar voelen en ervaren. Concreet kan dit betekenen dat de bijeenkomst start met een verdieping over het onderwerp en theoretische achtergrond, om vervolgens lekker aan de slag te gaan: Denk aan intuïtief schilderen, yoga en mediteren, koken of de natuur in! Helemaal afhankelijk van het onderwerp en wat daarbij past.
 

Ontdek je kernwaarden

Het thema van deze bijeenkomst is kernwaarden: Je leven leiden vanuit je ware ik, kan wanneer je weet wat je echt belangrijk vindt. Waarden herinneren ons daar aan. Leven naar je waarden betekent dat je op basis van je waarden keuzes maakt en je leven inricht. Je eigen koers te varen in plaats van met alle winden mee te waaien. Je waarden niet alleen begrijpen maar er ook naar leven, helpt je tijdens moeilijke tijden en het maken van beslissingen. Want als je je waarden niet weet, baseer je je keuzes al gauw op basis van wat anderen van je willen of verwachten. Tijdens deze bijeenkomst gaan we je kernwaarden achterhalen en op creatieve wijze visueel maken!  

Verdere praktische informatie vind je hieronder. Opgeven kan via deze button:

 

Gegevens

Datum:
6 juni
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
€15

Organisator

Laura Wilms-Groten
Telefoon:
0640432226
E-mail:
laura@betekenisme.nl

Locatie

Het Natuurlijk Huus
Hogebroeksweg 25
Raalte, Nederland , 8102RL Netherlands
+ Google Maps