Leven zonder stress, druk en moeten. Dat kan jij ook!

Gratis e-book

Leven zonder stress

8 bewezen tips voor meer rust en ontspanning

Herken je dit?

  • Je hebt het gevoel dat je continu ‘aan’ staat
  • Het lukt je niet meer te genieten van je behaalde successen
  • Je takenlijsten worden maar langer en langer maar je krijgt het werk nooit af
  • ‘s avonds ben je moe en op en heb je geen energie meer om te sporten of met vrienden af te spreken
  • Je hoofd is heel druk en je piekert veel
  • Je slaapt onrustig 
  • Je hebt allerlei vage fysieke klachten zoals hoofdpijn en maagpijn of een piep in je oor
  • Je voelt je geleefd en bent de regie en controle kwijt

Wie ben ik?

Hi! Ik ben Laura Wilms-Groten. Loopbaan- en lifecoach. Mijn werk hier is om je te leren te leven en werken op jouw voorwaarden. Om echt jezelf te kunnen zijn én daar je leven volledig op in te richten. Zonder consessies.

Betekenisme zegt vaarwel tegen het streven naar een meer, beter en effectiever leven. Nu is de tijd om vanuit je ware zelf te gaan leven! Om welzijn te verkiezen boven succes, stress en status. Ik wil betekenisvol leven voor iedereen. Wie ben je? Wat is je ‘werk’ hier? En hoe kan je daarmee van Betekenis zijn? En hoe kan jij je leven leiden op jouw voorwaarden? Dat zijn de vragen die ik met Betekenisme help te beantwoorden!

Zij gingen je voor

Laura brengt mensen dichter bij zichzelf en stelt ze in staat om met een frisse blik te kunnen doen wat ze écht willen. Ze is een topper! Erg fijn hoe ze tijd neemt om naar je te luisteren en met een persoonlijk advies komt voor een volgende stap. Het feit dat we niet standaard gingen bellen maar juist met de hond door het bos wandelen laat zien hoe betrokken ze is! Haar aanpak heb ik ervaren als logisch en doeltreffend. Na de cursus maak ik meer keuzes vanuit mijn persoonlijke waarden en hecht minder waarde aan wat mijn omgeving graag wil. Door m’n eigen waarden scherper voor de geest te hebben wordt het maken van waardevolle keuzes makkelijker.

Gerben-Jelle

Door Betekenisme herken ik mijn valkuilen en oude patronen die me niet meer dienen. Ik pak eerder mijn rust en geef vaker mijn grenzen aan. Die kan ik bewaken omdat ik ze nu herken en weet wat mijn lijf en geest nodig heeft. Bij Laura voelt het veilig en vertrouwd om te kunnen delen en 100% jezelf te zijn. Ze handelt vanuit een bepaalde rust en houdt je zonder oordeel een liefdevolle spiegel voor. Je voelt je gehoord, gezien en begrepen. Ze is empathisch en integer en ze begrijpt haar doelgroep, omdat ze vanuit eigen ervaring spreekt en waar ze zelf in het verleden tegenaan is gelopen. Ze heeft hart voor wat ze doet en dat gecombineerd met haar kennis maakt haar een puur mens en een hele goede coach!

Louet

Ik merkte dat ik voor m’n gevoel alles wel op de rit had maar toch niet het ‘geluksgevoel’ ervaarde zoals ‘dat hoort’. Een gevoel van onrust en niet goed genoeg was teveel aanwezig in mijn leven en stond me in de weg. Gedurende mijn traject merkte ik al vooruitgang. Dit ging op en af maar wel telkens een stap vooruit. Na de cursus heb ik meer inzichten gekregen in wie ik ben en waar ik voor sta. Ik liep zelf tegen patronen aan die me niet meer dienden. Die hebben we samen weten te doorbreken. Waardoor ik dichter bij mezelf ben gekomen. Ik zou Laura omschrijven als een persoon waarbij je kunt thuiskomen. Ze luistert naar je verhaal en helpt je op weg bij de dingen waarbij het jezelf niet lukt. 

Chloé