We starten op maandag 31 augustus!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Deze challenge is voor jou als je:

  • Het moeilijk vindt om tijd voor jezelf te vinden om op te laden
  • Het gevoel hebt dat je continu ‘aan’ staat
  • Je voelt dat er veel meer in jou en in het leven zit, dan wat je er nu uithaalt
  • ‘s avonds moe bent en geen energie meer hebt om te sporten of met vrienden af te spreken
  • In je hoofd heel druk bent en veel piekert
  • Moeilijk in slaap komt en onrustig slaapt
  • Nu meer rust en ontspanning wil en niet pas wanneer deze fase weer voorbij is

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Praktisch

Vanaf 31 augustus ontvang je elke ochtend een audio van 15 minuten waarin ik je begeleid tijdens je wandeling. In deze audio’s krijg je allerlei mindfulness oefeningen om niet alleen een vast moment voor jezelf te hebben met een lage drempel, maar vooral te ontspannen en meer rust te krijgen. Na de wandeling kom je dan ook heel relaxt en tevreden thuis! Je kan wandelen wanneer je wil, kies een tijdstip die jou het beste uitkomt. Je doet deze challenge niet alleen: Jij, ik en nog een hoop anderen die zich hebben opgegeven lopen deze 4 dagen met je mee om minder stress te ervaren. Wat een fijn gevoel is dat he? En je verwacht het niet maar deze challenge is helemaal gratis. 

Wie ben ik?

Hi! Ik ben Laura Wilms-Groten.
Stress- en lifecoach. Mijn werk hier is om je te leren je droomleven te creëren, zonder stress en moeten. Om minder te streven en meer te leven. Te leven in je eigen ritme. Om rust en ontspanning te ervaren, geluk te vinden in de kleine dingen en simpeler te leven. En om echt jezelf te kunnen zijn én daar ook nog eens onwijs blij mee te zijn!

Betekenisme zegt vaarwel tegen het streven naar een meer, beter en effectiever leven. Nu is de tijd om vanuit je ware zelf te gaan leven! Om welzijn te verkiezen boven succes, stress en status. Ik wil betekenisvol leven voor iedereen. Wie ben je? Waarom doe je zoals je doet? Wat is je ‘werk’ hier? Hoe kan jij je leven leiden op jouw voorwaarden? Dat zijn de vragen die ik met Betekenisme help te beantwoorden!