Werk anno 2019

Uit onderzoek blijkt dat een millennial andere behoeftes heeft met betrekking tot werk in vergelijking met andere generaties. Hij is op zoek naar bezieling in zijn werk, in een omgeving die in lijn is met zijn identiteit, waarden en overtuigingen. Hij wil kunnen groeien, betekenisvolle relaties aangaan en het verschil maken. In 2020 bestaat 50% van de workforce in Nederland uit millennials. Wil je ze als organisatie aantrekken en duurzaam aan je binden? Dan moet je het toch echt anders aanpakken.

 

Betekenisme helpt bedrijven millennials te faciliteren in hun groei en in te spelen op hun behoeften. Door het ontwikkelen en implementeren van o.a. opleidingsplannen, traineeship- en onboardingsprogrammaโ€™s.

ย 

Lees meer

Opleiden

Opleidingsadvies

Het gaat goed met je bedrijf. Tijdenlang heb je vooral focus gehad op je product of dienstverlening en met name je klant. Maar nu is het tijd om te investeren in je mensen! Ben jij op zoek naar een opleiding exact op maat gemaakt voor jouw organisatie? Dan moet je bij Laura zijn. Als opleidingsadviseur ontwikkelt en ontwerpt zij opleidingen op maat die aansluiten op je strategie, doelstellingen en eventuele HR-cyclus. In de opleidingen ligt de focus op persoonlijk leiderschap, samenwerken en talentontwikkeling binnen een team.

Trainer

Naast het ontwikkelen van opleidingen is Laura ook in te huren als trainer. Met haar unieke stijl van trainen weet zij teams te inspireren maar vooral tot actie over te zetten! Laura voelt direct wat er zich afspeelt binnen een team en weet dit op een veilige manier op tafel te krijgen. Veiligheid, oog voor de individu en toepasbaarheid in de praktijk staan voor haar centraal.

Getriggerd?

Neem contact op om meer te weten te komen!

Laat van je horen

7 + 6 =