Werk anno 2019

Uit onderzoek blijkt dat een millennial andere behoeftes heeft met betrekking tot werk in vergelijking met andere generaties. Hij is op zoek naar bezieling in zijn werk, in een omgeving die in lijn is met zijn identiteit, waarden en overtuigingen. Hij wil kunnen groeien, betekenisvolle relaties aangaan en het verschil maken. In 2020 bestaat 50% van de workforce in Nederland uit millennials. Wil je ze als organisatie aantrekken en duurzaam aan je binden? Dan moet je het toch echt anders aanpakken.

Betekenisme helpt bedrijven millennials te faciliteren in hun groei en in te spelen op hun behoeften. Door het ontwikkelen en implementeren van o.a. opleidingsplannen, traineeship- en onboardingsprogramma’s.


Lees meer

Trainingen

Voor bedrijven: Future Changemaker Program

Het ontwikkelen van millennials gaat verder dan alleen het opdoen van inhoudelijke ervaring. Medewerkers die werken met bezieling, een purpose. Dat is wat we willen. Maar hoe draag je hier aan bij als organisatie? Het Future Changemaker program is een leiderschaps- en personaldevelopment programma speciaal voor medewerkers onder de 35 jaar. Die bijdraagt aan de employer branding van je organisatie.

Training | Worden wie je bent

In deze training gaan we het grondwerk doen om te worden wie je bent. Niet wie je altijd al had willen zijn, maar die echte ik, die al die tijd al in je heeft gezeten. En hoe je van daaruit keuzes maakt en je leven inricht. Deze dag is cadeautje aan jezelf: We trainen op een locatie midden in de Sallandse natuur met een lekkere biologische lunch. We gaan onthaasten, uitzoomen en zaken in een ander licht bekijken.

Getriggerd?

Neem contact op om meer te weten te komen!

Laat van je horen

8 + 11 =