Een miljoen Nederlanders

Hebben last van burn-outklachten.

   

En dit zijn slechts de mensen die hulp hebben gezocht. Voldoening proberen te halen uit spullen, status en geld is ten koste gegaan van ons welzijn. Maar ook van de aarde en alles wat op haar leeft. Dit moet veranderen. We moeten uit die doe- en stressmodus om dingen vanuit een ander perspectief te kunnen zien. Betekenisme helpt je in je ‘zijnsmodus’ te komen. Minder te streven en meer te leven. Wie is je ware ik? En wat is je ‘werk’ hier? Dat zijn de vragen die Betekenisme wil helpen beantwoorden!

Mijn diensten.

Voor jou

Online training

Minder Streven, Meer Leven’ is een 8 weekse online training waarin je wordt voorzien van technieken die je uit je doe- en stressmodus halen. Je leert hoe je een gelukkig en succesvol leven kan leiden zonder dat het ten koste gaat van je welzijn. ‘Minder streven, Meer Leven’ helpt je rust, evenwicht en energie te vinden. En een effectieve manier om jezelf te onderzoeken. Je leert je gedachtenstroom in je hoofd te temmen, jezelf te leren kennen en zo peace of mind te bereiken.

Betekenisvolle gesprekken

Een betekenisvol gesprek is een coachgesprek van 1 uur. In dit coachgesprek krijg je begeleiding op je vraagstuk en/of doelen. Je dromen, belemmeringen, mogelijkheden, gedrag, waarden en (negatieve) overtuigingen kunnen o.a. aan bod komen. We gaan samen ontdekken wat jouw behoeften zijn en wat je wil leren. Laura geeft je praktische tools die je kan gebruiken in je dagelijkse leven. En ze is een liefdevolle spiegel.

Complete Cursus

Deze complete Betekenisme Cursus is een combinatie van de online training ‘Minder Streven, Meer Leven’ en 3 Betekenisvolle gesprekken. In deze intensieve cursus ga je antwoorden vinden op de vragen ‘Wie is mijn ware ik’? En ‘Wat is mijn werk hier’? Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor mensen die het roer om willen gooien en eindelijk hun eigen leven willen leiden. Maar daarmee ook van Betekenis willen zijn voor de wereld om hun heen.

Expeditie Betekenisme13/m 15 september 2019

Expeditie Betekenisme is een weekend vol onthaasten, reconnecten, ontdekken en genieten, midden in de natuur. Kom weer terug tot je kern. Kom uit die sneltrein en krijg ruimte om na te denken over jezelf en je toekomst. Wie ben ik? Wat wil ik en wat kan ik?  Ontdek wat er overblijft, weg van alle afleidingen.

Training | Worden wie je bent

In deze training gaan we het grondwerk doen om te worden wie je bent. Niet wie je altijd al had willen zijn, maar die echte ik, die al die tijd al in je heeft gezeten. En hoe je van daaruit keuzes maakt en je leven inricht. Deze dag is cadeautje aan jezelf: We trainen op een locatie midden in de Sallandse natuur met een lekkere biologische lunch. We gaan onthaasten, uitzoomen en zaken in een ander licht bekijken.