Een miljoen Nederlanders

Hebben last van burn-outklachten.

 

 

En dit zijn slechts de mensen die hulp hebben gezocht. Voldoening proberen te halen uit spullen, status en geld is ten koste gegaan van ons welzijn. Maar ook van de aarde en alles wat op haar leeft. Dit moet veranderen. We moeten uit die doe- en stressmodus om dingen vanuit een ander perspectief te kunnen zien. Betekenisme helpt je weer in verbinding met jezelf te komen. Minder te streven en meer te leven. Wie is je ware ik? En wat is je ‘werk’ hier? Dat zijn de vragen die Laura helpt beantwoorden!

Coaching

Coachingtraject: De reis naar jezelf

In dit coachtraject ga je antwoorden vinden op de vragen ‘Wie ben ik’? En ‘Wat is mijn werk hier’? Dit traject is speciaal ontwikkeld voor mensen die het roer om willen gooien en eindelijk hun eigen leven willen leiden. De reis naar jezelf’ bestaat uit 7 coachgesprekken en opdrachten en theorie die de impact van de sessies vergroten.

Focussessie

In deze focussessie van 1,5 uur zoomen we in op het behalen van dat ene, grote doel dat jij hebt. Je dromen, belemmeringen, mogelijkheden, gedrag, waarden en (negatieve) overtuigingen kunnen o.a. aan bod komen. Laura geeft je praktische tools die je kan gebruiken in je dagelijkse leven voor het behalen van je doel.

Outplacement traject: Betekenisvol werken

Je loopt bijna voor de laatste keer door de deur van je kantoor. Op weg naar een nieuw bestaan. Een andere baan of misschien wel een eigen onderneming. Met het outplacement traject ‘Betekenisvol werken’ coacht en begeleidt Laura ontslagen of met ontslag bedreigde medewerkers op unieke wijze naar betekenisvol werk.