ID, 'noindex-post', true); if ($noindex) { echo ''; } ?>

Coachtraject: De reis naar jezelf

 Een intensief coachtraject voor diegenen die het roer om willen gooien en nu hun eigen leven willen leiden. 

 

Ja! Ik ben er klaar voor

Jij:

 • wil je vrij voelen en je eigen leven gaan leiden
 • zit niet lekker in je energie en voelt je gestresst, overprikkeld en gespannen
 • wil op jezelf leren vertrouwen
 • wil weer in balans komen
 • bent klaar los te komen van onbehulpzame gewoontes en patronen in je leven, maar weet niet hoe
 • staat op een kruispunt in je leven
 • weet niet wie je bent, en wat ‘je werk’ hier is
 • wil van Betekenis zijn voor de wereld om je heen, maar weet nog niet hoe
 • bent klaar voor verandering

Eerstvolgende startdatum:
12 oktober 2020

Dit programma heeft beperkt plek en is snel vol! De volgende startdatum is 23 januari 2020.
Vraag direct je kennismakingsgesprek aan

De reis naar jezelf?

Het coachtraject ‘De reis naar jezelf’ bestaat uit 7 coachgesprekken en een hoop opdrachten en theorie die de impact van de sessies vergroten. In deze intensieve reis ga je antwoorden vinden op de vragen ‘Wie  ben ik’? En ‘Wat is mijn werk hier’? Dit traject is speciaal ontwikkeld voor mensen die los willen komen van oude belemmeringen en patronen. Het roer om willen gooien en eindelijk hun eigen leven willen leiden. Maar daarmee ook van Betekenis willen zijn voor de wereld om hun heen.  Je gaat samen met Laura de diepte in. Niet alleen door te praten, maar vooral aan de slag te gaan. De thema’s die centraal staan zijn o.a.: bewustwording van je eigen denken en gedrag, belemmerende overtuigingen en patronen, angsten, loslaten, zelfliefde, acceptatie en behulpzame tools ontwikkelen. Laura begeleidt je in dit proces en is vooral een liefdevolle spiegel. Met als doel dat je helderheid krijgt in je vraagstuk en/of doel. Ze gebruikt o.a. de technieken: Mindfulness en Mindful Based Coaching, ervaringsleren, NLP, empathisch luisteren en compassievol spreken (geweldloze communicatie). En vooral ook humor! Humor relativeert en zet dingen snel in een ander licht. Haar aanpak is nooit hetzelfde. Er bestaat geen blauwdruk, geen mens is hetzelfde (thank God!).

Hoe het werkt.

 1. Meld je aan
 2. Laura neemt contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Om je te leren kennen en voelen of we een match hebben, te achterhalen of Laura van betekenis voor je kan zijn en om eventuele vragen te beantwoorden.
 3. Krijg toegang tot de online leeromgeving
 4. Plan het eerste coachgesprek in
 5. Investeer in jezelf en verander je leven voorgoed

Het tempo van de reis naar jezelf en de frequentie van de coachgesprekken zijn helemaal afhankelijk van jou en je behoefte. In overleg met Laura vinden jullie samen een aanpak die werkt voor jou en bij je past. Je leert vanuit je persoonlijke online leeromgeving. De trainingskant van de cursus bestaat uit 8 weken met elke week een nieuwe les. Elke les bestaat uit theorie (kennis) een meditatie en een reflectieopdracht. De meditaties duren 10 minuten en hiermee train je elke dag je aandacht.  De reflectieopdracht kost ongeveer een uur en doe je 1 keer per week. Deze opbouw geeft je de tijd om de leerstof op jouw tempo te oefenen en op elk gewenst tijdstip te doen. Maatwerk dus!

Dit krijg je allemaal.

 • Een intensief coachtraject vol diepgang, inspiratie en humor
 • 1 gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek
 • Een intakegesprek
 • 5 coachgesprekken van 1,5 uur
 • Een evaluatiegesprek, ruime tijd na afronding
 • 1 jaar toegang tot je online leeromgeving 
 • 8 theorielessen voor het vergroten van je kennis
 • 8 verschillende meditaties
 • 8 opdrachten die de impact van de sessies vergroten

'What is a teacher? I'll tell you: It isn't someone who teaches something, but someone who inspires the student to give of her best in order to discover what she already knows'.

- Paulo Coelho

Wat het je oplevert

 

 • Je leert jezelf, je lijf, patronen en (belemmerende) overtuigingen kennen
 • Keuzes maken op basis van je eigen waarden en daar naar te handelen
 • Dat het leven uit ups en downs bestaat en hoe je dan in evenwicht blijft
 • Succesvol en gelukkig te leven zonder dat het ten koste gaat van je welzijn
 • Om te gaan met stress en deze tot een minimum te beperken
 • Zelfliefde en -acceptatie
 • Meer in verbinding staan met jezelf en anderen
 • Leven en werken op jouw voorwaarden

 Het programma

van de online training Minder Streven, Meer Leven

Week 1: Het begint van binnen
‘Outter peace starts with Inner Peace’. Begrijp hoe je brein werkt, hoe je in een vredige staat kan komen en wat je daarvoor nodig hebt
Week 2: Vertrouw op je lijf
Leer spanning op het moment te voelen wanneer het opkomt, de verbinding aan te gaan met je belangrijkste raadgever en naar hem te luisteren.
Week 3: Het hier en nu
Je bent niet wat je denkt. Herken wanneer je brein tegen je liegt. En hoe je weer kan genieten van het prachtige hier en nu.
Week 4: Het duiveltje op je schouder
Vind en doorbreek je belemmerende overtuigingen en patronen met simpele oefeningen en opdrachten.
Week 5: Mindful tijdens je dag
Laat je tijdens je dag niet verleiden door het duiveltje op je schouder. Leer hoe je je niet uit je vredige staat van zijn laat halen en pas mindfulness toe buiten je huis.
Week 6: Ik en mijn ikken
Leer je oude onbehulpzame patronen te herkennen en creëer nieuwe patronen die jou dienen.
Week 7: Leef naar je waarden
Ontdek waar jouw emotionele behoeftes liggen en gebruik je waarden als kompas.
Week 8: Je authentieke zelf
Laat je oude patronen voorgoed achter en start je leven te leven vanuit je authentieke zelf.

Testimonials

Laura brengt mensen dichter bij zichzelf en stelt ze in staat om met een frisse blik te kunnen doen wat ze écht willen. Ze is een topper! Erg fijn hoe ze tijd neemt om naar je te luisteren en met een persoonlijk advies komt voor een volgende stap. Het feit dat we niet standaard gingen bellen maar juist met de hond door het bos wandelen laat zien hoe betrokken ze is! Haar aanpak heb ik ervaren als logisch en doeltreffend. Na de cursus maak ik meer keuzes vanuit mijn persoonlijke waarden en hecht minder waarde aan wat mijn omgeving graag wil. Door m’n eigen waarden scherper voor de geest te hebben wordt het maken van waardevolle keuzes makkelijker.

Gerben-Jelle

Door Betekenisme herken ik mijn valkuilen en oude patronen die me niet meer dienen. Ik pak eerder mijn rust en geef vaker mijn grenzen aan. Die kan ik bewaken omdat ik ze nu herken en weet wat mijn lijf en geest nodig heeft. Bij Laura voelt het veilig en vertrouwd om te kunnen delen en 100% jezelf te zijn. Ze handelt vanuit een bepaalde rust en houdt je zonder oordeel een liefdevolle spiegel voor. Je voelt je gehoord, gezien en begrepen. Ze is empathisch en integer en ze begrijpt haar doelgroep, omdat ze vanuit eigen ervaring spreekt en waar ze zelf in het verleden tegenaan is gelopen. Ze heeft hart voor wat ze doet en dat gecombineerd met haar kennis maakt haar een puur mens en een hele goede coach!

Louet

Ik merkte dat ik voor m’n gevoel alles wel op de rit had maar toch niet het ‘geluksgevoel’ ervaarde zoals ‘dat hoort’. Een gevoel van onrust en niet goed genoeg was teveel aanwezig in mijn leven en stond me in de weg. Gedurende mijn traject merkte ik al vooruitgang. Dit ging op en af maar wel telkens een stap vooruit. Na de cursus heb ik meer inzichten gekregen in wie ik ben en waar ik voor sta. Ik liep zelf tegen patronen aan die me niet meer dienden. Die hebben we samen weten te doorbreken. Waardoor ik dichter bij mezelf ben gekomen. Ik zou Laura omschrijven als een persoon waarbij je kunt thuiskomen. Ze luistert naar je verhaal en helpt je op weg bij de dingen waarbij het jezelf niet lukt. 

Chloé

Je Investering*

 • €1549

Dit traject is zo ontworpen dat je je leven leert leiden vanuit je authentieke ik.  Als je bereid bent om deze tijd en aandacht te besteden aan jezelf en je eigen ontwikkeling, zal dit traject je leven veranderen. Alleen en echt alleen, als je deze tijd investeert in jezelf, zal je resultaat boeken. Wees je hier dus goed van bewust voordat je start aan dit traject.

*Wist je dat je mijn loopbaantraject Betekenisvol werk kan starten met wel €700 subsidie? Door gebruik te maken van de NL leert door regeling van de overheid kunnen werknemers, ZZP’ers, flexwerkers en werkzoekenden subsidie krijgen voor ontwikkeladvies en scholing. Hoe gaaf is dat! Dus of je nu een baan hebt, zzp’er bent of juist even geen werk hebt..Iedereen komt in aanmerking voor deze regeling.

Let op! Deze regeling eindigt op 31 december 2020, dus wacht niet te lang!