Coachtraject Leef je Droomleven

Gezond, rijk en succesvol in je leven en werk!

 

Ja! Ik ben er klaar voor

Herken je dit? Jij:

 • weet niet wie je bent
 • weet niet wat je nodig hebt om gelukkig, gezond en succesvol te zijn
 • zit niet lekker in je energie en voelt je gestresst, overprikkeld en gespannen
 • kan niet meer genieten van je leven
 • bent niet meer in staat je werk te doen zoals je zou willen
 • weet dat het zo niet langer kan en bent klaar voor verandering. En dit keer echt!

Eerstvolgende startdatum: 21 december 2020

Vraag direct je kennismakingsgesprek aan

Leef je droomleven!

Hoe ziet jouw droomleven eruit? Heb je geen idee wat hierop jouw antwoord is? Of heb je wel een idee maar is die droom nog zo ver weg dat je zin hebt om in een hoekje te kruipen? Dan is coachtraject Leef Jouw Droomleven precies wat jij nu nodig hebt. Je leest dit namelijk niet voor niets. Je voelt aan alles dat het zo niet meer langer kan. En dat wil je ook niet. Want jij bent nu echt klaar voor verandering. Je weet alleen niet hoe je dat gaat doen. 

Ik ga je daar bij helpen. In dit intensieve coachtraject ga je 6 maanden lang aan de slag om te ontdekken wie je bent en hoe jij voor eens en voor altijd gezond, rijk en succesvol kan zijn in je leven en werk. Je droomleven leiden dus. Je gaat samen met mij de diepte in. Niet alleen door te praten, maar vooral aan de slag te gaan. De thema’s die centraal staan zijn o.a.: bewustwording van je eigen denken en gedrag, belemmerende overtuigingen en patronen, angsten, loslaten, zelfliefde, acceptatie en behulpzame tools ontwikkelen. 

Hoe het werkt.

 1. Meld je aan
 2. Laura neemt contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Om je te leren kennen en voelen of we een match hebben, te achterhalen of Laura van betekenis voor je kan zijn en om eventuele vragen te beantwoorden.
 3. Krijg toegang tot de online leeromgeving
 4. Plan het eerste coachgesprek in
 5. Investeer in jezelf en verander je leven voorgoed

Het tempo van Leef jouw Droomleven en de frequentie van de coachgesprekken zijn helemaal afhankelijk van jou en je behoefte. In overleg met Laura vinden jullie samen een aanpak die werkt voor jou en bij je past. Je leert vanuit je persoonlijke online leeromgeving. De trainingskant van de cursus bestaat uit 8 weken met elke week een nieuwe les. Elke les bestaat uit theorie (kennis) een meditatie en een reflectieopdracht. De meditaties duren 10 minuten en hiermee train je elke dag je aandacht.  De reflectieopdracht kost ongeveer een uur en doe je 1 keer per week. Deze opbouw geeft je de tijd om de leerstof op jouw tempo te oefenen en op elk gewenst tijdstip te doen. Maatwerk dus!

Dit krijg je allemaal.

 • Een intensief coachtraject vol diepgang, inspiratie en humor
 • 1 gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek
 • Een intakegesprek
 • 5 coachgesprekken van 1,5 uur
 • 1 evaluatiegesprek, ruime tijd na afronding
 • 1 jaar toegang tot je online leeromgeving 
 • 8 theorielessen voor het vergroten van je kennis
 • 8 verschillende meditaties
 • 8 werkboeken vol opdrachten die de impact van de sessies vergroten

'What is a teacher? I'll tell you: It isn't someone who teaches something, but someone who inspires the student to give of her best in order to discover what she already knows'.

- Paulo Coelho

Wat het je oplevert

 

 • Je leert jezelf, je lijf, patronen en (belemmerende) overtuigingen kennen
 • Keuzes maken op basis van je eigen waarden en daar naar te handelen
 • Dat het leven uit ups en downs bestaat en hoe je dan in evenwicht blijft
 • Succesvol en gelukkig te leven zonder dat het ten koste gaat van je welzijn
 • Om te gaan met stress en deze tot een minimum te beperken
 • Zelfliefde en -acceptatie
 • Meer in verbinding staan met jezelf en anderen
 • Je droomleven leiden!

 Het programma

Week 1: Het begint van binnen
‘Outter peace starts with Inner Peace’. Begrijp hoe je brein werkt, hoe je in een vredige staat kan komen en wat je daarvoor nodig hebt
Week 2: Vertrouw op je lijf
Leer spanning op het moment te voelen wanneer het opkomt, de verbinding aan te gaan met je belangrijkste raadgever en naar hem te luisteren.
Week 3: Het hier en nu
Je bent niet wat je denkt. Herken wanneer je brein tegen je liegt. En hoe je weer kan genieten van het prachtige hier en nu.
Week 4: Het duiveltje op je schouder
Vind en doorbreek je belemmerende overtuigingen en patronen met simpele oefeningen en opdrachten.
Week 5: Mindful tijdens je dag
Laat je tijdens je dag niet verleiden door het duiveltje op je schouder. Leer hoe je je niet uit je vredige staat van zijn laat halen en pas mindfulness toe buiten je huis.
Week 6: Ik en mijn ikken
Leer je oude onbehulpzame patronen te herkennen en creëer nieuwe patronen die jou dienen.
Week 7: Leef naar je waarden
Ontdek waar jouw emotionele behoeftes liggen en gebruik je waarden als kompas.
Week 8: Je authentieke zelf
Laat je oude patronen voorgoed achter en start je leven te leven vanuit je authentieke zelf.

Testimonials

Laura brengt mensen dichter bij zichzelf en stelt ze in staat om met een frisse blik te kunnen doen wat ze écht willen. Ze is een topper! Erg fijn hoe ze tijd neemt om naar je te luisteren en met een persoonlijk advies komt voor een volgende stap. Het feit dat we niet standaard gingen bellen maar juist met de hond door het bos wandelen laat zien hoe betrokken ze is! Haar aanpak heb ik ervaren als logisch en doeltreffend. Na de cursus maak ik meer keuzes vanuit mijn persoonlijke waarden en hecht minder waarde aan wat mijn omgeving graag wil. Door m’n eigen waarden scherper voor de geest te hebben wordt het maken van waardevolle keuzes makkelijker.

Gerben-Jelle

Door Betekenisme herken ik mijn valkuilen en oude patronen die me niet meer dienen. Ik pak eerder mijn rust en geef vaker mijn grenzen aan. Die kan ik bewaken omdat ik ze nu herken en weet wat mijn lijf en geest nodig heeft. Bij Laura voelt het veilig en vertrouwd om te kunnen delen en 100% jezelf te zijn. Ze handelt vanuit een bepaalde rust en houdt je zonder oordeel een liefdevolle spiegel voor. Je voelt je gehoord, gezien en begrepen. Ze is empathisch en integer en ze begrijpt haar doelgroep, omdat ze vanuit eigen ervaring spreekt en waar ze zelf in het verleden tegenaan is gelopen. Ze heeft hart voor wat ze doet en dat gecombineerd met haar kennis maakt haar een puur mens en een hele goede coach!

Louet

Ik merkte dat ik voor m’n gevoel alles wel op de rit had maar toch niet het ‘geluksgevoel’ ervaarde zoals ‘dat hoort’. Een gevoel van onrust en niet goed genoeg was teveel aanwezig in mijn leven en stond me in de weg. Gedurende mijn traject merkte ik al vooruitgang. Dit ging op en af maar wel telkens een stap vooruit. Na de cursus heb ik meer inzichten gekregen in wie ik ben en waar ik voor sta. Ik liep zelf tegen patronen aan die me niet meer dienden. Die hebben we samen weten te doorbreken. Waardoor ik dichter bij mezelf ben gekomen. Ik zou Laura omschrijven als een persoon waarbij je kunt thuiskomen. Ze luistert naar je verhaal en helpt je op weg bij de dingen waarbij het jezelf niet lukt. 

Chloé

Je Investering*

 • €1589

Dit traject is zo ontworpen dat je je droomleven gaat leiden.  Als je bereid bent om deze tijd en aandacht te besteden aan jezelf en je eigen ontwikkeling, zal dit traject je leven veranderen. Alleen en echt alleen, als je deze tijd investeert in jezelf, zal je resultaat boeken. Wees je hier dus goed van bewust voordat je start aan dit traject.

*Betaling in 3 of 6 termijnen is mogelijk!