1:1 Verdiepingstraject

6 maanden

Met een slagingspercentage van 100%
weet ik zeker dat ook jij je droombaan zal vinden

Met een slagingspercentage
van 100% weet ik zeker dat ook jij je droombaan
zal vinden

Herken je dit?

 • Je hebt gestudeerd, je kreeg die baan die perfect leek op papier, je hebt hard gewerkt en je vervolgens in korte tijd opgewerkt. Misschien heb je zelfs al je eigen onderneming. Toch ben je niet blij.
 • Je weet dat je wilt wisselen van baan of het echt anders wilt gaan doen. Je bent veel sensitiever en creatiever dan je in je huidige baan kan laten zien. Je wilt meer vanuit flow werken.
 • Je wil echt van waarde en van betekenis zijn. Je piekert veel en je werk lijkt geen verschil te maken. En dat maakt je onzeker over jezelf en je kwaliteiten.
 • Je blijft maar zoeken en zoeken naar je droombaan. Elke week heb je weer een nieuw idee waar je enthousiast over bent en elke keer kom je weer tot de conclusie dat je het gewoon niet weet.
 • Je vertelt jezelf elke dag dat je niet mag klagen en dat je nu toch een goede boterham verdient en een prima baan of onderneming hebt. Dat je niet moet opgeven waar je zo hard voor gewerkt hebt. Maar iets binnenin je schreeuwt dat je bestemd bent voor iets groters.
 • Je spendeert uren en uren aan het scrollen langs vacatures of cursussen . Maar de juiste baan of cursus die jou gaat redden zit er gewoonweg niet tussen.

Hoe zou het voor je zijn als je?

 • Je niet meer zou hoeven zoeken en twijfelen maar zeker weet wat jouw purpose is?
 • Je sensitiviteit en creativiteit alle ruimte krijgen in je werk en in kan zetten als jouw grootste kracht?
 • Zingeving ervaart omdat je bijdraagt aan iets groters dan jijzelf?
 • Diep van binnen weet en voelt dat je doet waarvoor je hier bent gekomen?
 • Je superpowers zou inzetten voor het mooier maken van de wereld op jouw eigen unieke manier?
 • Je energie stroomt en in balans is omdat je echt voor 100% jezelf kan zijn en flow ervaart?
 • Exact weet welke stappen je moet zetten om deze droom werkelijkheid te maken?

Dat is mogelijk als

Je start met mijn 1:1 verdiepingstraject van 6 maanden. In deze transformerende reis ga jij terug naar je eigen natuur en te vinden waarvoor je hier bent gekomen en wat jouw missie hier is. Want ik geloof dat je alles al in je hebt, er zitten alleen nog wat lagen om die kern die je ervan weerhouden om zelf jouw unieke licht te zien en in te zetten in de wereld. Waar veel coachtrajecten de focus hebben op het vergaren van kennis over jezelf en je droombaan, gaan we in dit traject verder. Ik werk op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau met je omdat je als mens bestaat uit veel meer lagen dan alleen het denken. Echte duurzame verandering vindt alleen plaats wanneer je jouw purpose niet alleen weet maar ook kan voelen en ervaren in je lijf. Maar vooral wat je daar nog in tegenhoudt. Alleen dan kan je het toepassen en blijven toepassen in je dagelijks leven.

En ik ben hierin jouw mentor, die telkens weer voor helderheid zorgt bij verwarring in deze zoektocht en de rode draad van inzichten met jou verbindt. Ik begeleid je telkens weer naar een laagje dieper totdat we aangekomen zijn bij jouw kern en wat je nog weerhoudt om jouw unieke licht te gaan schijnen op de wereld. Daarnaast heb ik een groot netwerk van bewuste, vrouwelijke specialisten, die ik betrek tijdens het traject. Ik stem telkens af op waar je staat in het proces en wie je op dat moment kan helpen om telkens weer een laagje dieper te gaan. Denk aan Human Design, familieopstellingen, somatische dans, lichaamswerk, hapnotherapie, hypnosetherapie etc. Dus geen losse flodders meer bij allerlei specialisten, waar je wel inzichten uithaalt maar die niet beklijven. We zorgen telkens weer dat de inzichten uit de verschillende sessies geïntegreerd worden in jouw leerproces.

‘I will not rescue you,
because you are not powerless.
I will not fix you,
for you are not broken.
I will not heal you,
for i see you, in your wholeness.
I will walk with you through the darkness,
as you remember your light.


-Sheree Bliss Tilsley

Het traject bestaat uit

 • 5-6 maanden coaching op maat gemaakt voor jou
 • 5 1:1 sessies met mij op een natuurlijke en inspirerende locatie (duur ongeveer 2 uur per sessie)
 • Een Human Design sessie van Deirdre van Rise-in die als start dient van ons traject. In deze sessie leer je niet alleen over jouw unieke blauwdruk maar gaan we leren hoe zich dit verhoudt tot jouw unieke vraagstuk. Denk aan een heerlijke sessie van 2 uur incl afgestemde geurblend en energetische oefeningen afgestemd op jouw unieke blauwdruk.
 • 3-4 sessies met experts afgestemd op jouw uitdaging op dat moment
 • Niet meer zoeken naar specialisten en verschillende cursussen die jou kunnen helpen maar alles op 1 plek. Waarbij je inzichten ook echt beklijven.
 • Uniek welkomstcadeau, afgestemd op jou en je vraagstuk
 • Afgestemde meditaties na elke sessie
 • Online leeromgeving vol inspiratie, theorie, meditaties, video’s en werkboeken
 • 8+ modules te doorlopen in je eigen tempo
 • Zingeving, bewust leven, sensitiviteit en spiritualiteit gecombineerd met actie, leiderschap en keihard resultaat

Laat mij je helpen

Je investering

Dit coachprogramma een investering in jezelf. Het is een cadeau waar je de rest van je leven profijt van hebt. Wat je nu investeert betaald zich binnen korte tijd vanzelf terug in de vorm van purpose, zingeving, soul alignment, geld en geluk. 

Prijs op aanvraag*

En weet je, dit gaat zoveel verder dan loopbaancoaching. Dit programma gaat over zijn wie je bent, zingeving, purpose en doen waarvoor je gemaakt bent. Wat er dan ontstaat is gewoonweg pure magie. Want werken kan zo anders zijn. En het is ook voor jou weggelegd.

*Betalen in termijnen in overleg

Het is ook voor jou weggelegd

Zij hebben hun purpose al gevonden

Irma – Merkbelevingsexpert
@elevate_purposeagency

” Van doen wat ik denk dat de maatschappij van mij verwacht naar mijn purpose leven en écht geluk ervaren. Van een -op het oog- perfecte hoge functie in een corporate naar mijn droombaan met uiteindelijk meer succes, geld, vrijheid, en rust met mijn eigen business. Er achter komen dat het kan. Je kunt vanuit rust en flow werken en heel succesvol zijn. Als je met Laura gaat werken weet ik zeker dat je dit ook zult vinden. De beste investering die ik ooit heb gedaan!”

Carolien – Businesscoach
@groeihelden

”Laura is sensitief en voelt het goed aan als er iets aan de hand is. Ze weet door de ‘bullshit’ heen te prikken. Laura zorgde ervoor dat ik niet ben blijven hangen in de negativiteit van mijn eigen hoofd. De belemmerende overtuigingen die ik had, hielden me echt tegen om mijn droombaan vol passie en zelfvertrouwen te doen. Door beter met dat negatieve stemmetje om te gaan heeft ze echt een grote impact gehad op mijn hele leven, zakelijk maar ook persoonlijk.”

Geri – Energetisch therapeut
@geri_halman

“Ik was altijd moe, altijd druk met wat anderen van mij dachten en met werken en presteren. Het overzicht was ik kwijt en ik kon gewoonweg niet meer genieten. Laura neemt je mee op reis door je gedachten. Ze helpt je die gedachten te ordenen en helder te krijgen in je hoofd. Ik weet nu wat mijn kernwaarden zijn en hoe ik mijn leven in moet richten om gelukkig te zijn. Ik herken mijn belemmerende gedachten en angsten. Daardoor zijn ze veel minder aanwezig en kan ik ze zelfs voor zijn. Laura heeft altijd in mij en mijn kunnen geloofd! Dankzij haar hulp doe ik nu de dingen die ik leuk vind, ben ik mijn eigen bedrijf gestart en geniet ik zo veel meer van het leven!”

FAQ

Ik weet totaal niet wat ik wil. Is dit programma dan iets voor mij?

Ja! Juist als je nu niet meer blij bent met je baan maar je weet niet wat je dan wel wil is dit programma speciaal voor jou. Ik help jou te ontdekken wie je bent, wat bij je past en voor welk werk jij gemaakt bent.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan het volgen van dit programma?

Reken op zo’n halve dag per week voor de opdrachten en meditaties die ik naar je opstuur. De hoeveelheid tijd die je eraan besteed is uiteindelijk minder belangrijk dan de aandacht en inzet waarmee je aan de opdrachten werkt. Daarnaast heeft het ook rust, geduld en liefde nodig om al het geleerde een plekje te geven in je lijf en leven.

Wanneer is dit programma niet geschikt?

Als je nét thuis zit met een burn-out. Zit je in het begin van dit proces, dan heb je nu vooral rust nodig en moet je werken aan je energieherstel. Mocht je in dit proces zitten, dan raad ik je aan om op zoek te gaan naar iemand die daarin gespecialiseerd is. Je kunt je hiervoor bijvoorbeeld door laten verwijzen naar een psycholoog. Als je op het punt staat om te re-integreren na herstel van je burn-out, kan mijn traject juist wél weer helemaal op het goede moment komen!

Ik ga op vakantie. Is het dan wel mogelijk om te starten?

Je volgt de modules in je eigen tijd, elke 2 weken krijg je toegang tot een nieuwe module. Je kunt gewoon om je vrije momenten heen plannen of er juist dan mee aan de slag gaan. De 1:1 sessies plannen we samen in om je vakanties en kun je zelf indien nodig verplaatsen.

Dit moet ik toch eigenlijk zelf kunnen?

Bedenk je eens waarom je jezelf de kans zou ontnemen om sneller, groter en sterker te groeien met hulp van iemand die jouw pad al heeft bewandeld? Je hebt mij niet nodig. Maar ik geef je de tools, energie, motivatie en bovenal vertrouwen om het nu eindelijk realiteit te maken in plaats van een vage droom voor de toekomst. Zodat je het ook echt gaat dóén, in plaats van blijven hangen in zelfsabotage. Ja, je moet het inderdaad zelf doen. Maar je hoeft het niet langer alleen te doen.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, in overleg is het mogelijk om in 2 of 3 termijnen te betalen.

Kan ik de factuur door mijn werkgever laten betalen?

Ja zeker! Een groot deel van mijn klanten gebruikt haar ontwikkelbudget om mijn coachprogramma te starten. Vaak zijn er naast een ontwikkelbudget nog een hoop andere mogelijkheden. Ik denk graag met je mee en ik begeleid je waar nodig ook bij het aanvragen.

Waar vinden de sessies plaats?

Tijdens de sessies spreken we fysiek af in de omgeving van Raalte. We wandelen in een prachtig natuurgebied, hebben sessies bij ‘t Natuurlijk Huus of bij de specialisten in de regio Oost-Nederland. Ik werk heel intuitief en op energie en dat werkt het beste als ik je in het echt zie. Dat zorgt voor echte transformatie.