Over mij

Hi! Ik ben Laura Wilms-Groten

En op een dag stond ik in de file toen ik een paniekaanval kreeg. Ik had net een belangrijke afspraak gehad en in mijn hoofd had ik het gesprek al 100 keer opnieuw doorgenomen. Steeds maar weer dacht ik aan hoe stom ik was overgekomen en dat de anderen mij niet serieus namen. Is dit nou alles? Is dit nou waar ik zo hard voor heb gewerkt?- vroeg ik mezelf af. Ik voelde me helemaal niet vrij, vol vertrouwen en gelukkig, zoals ik van te voren had gedacht. Ik voelde me vooral gestrest, bang en onzeker.

Daar zat ik in mijn leasebak op mijn 25ste met de baan van mijn dromen, wat uiteindelijk tot een einde kwam in deze file. Ik was aan het hyperventileren toen ik besefte dat die file symbool stond voor mijn leven. Ik kon letterlijk geen kant op. Behalve als ik over de vluchtstrook zou rijden. Geen denken aan. Dat mag toch helemaal niet en wat zullen de andere mensen in de file dan van me denken?- dacht ik. Toen besefte ik dat ik in deze rotsituatie terecht was gekomen door altijd maar te doen wat iedereen doet. Ik besloot daar in die file dat ik nooit, maar dan ook nooit meer ging doen wat hoort, maar dat ik ging doen wat mij gelukkig zou maken. Vol gas reed ik de vluchtstrook op. Met maar 1 doel voor ogen: Ik ga sensitieve en bewuste vrouwen helpen te ontdekken wie ze zijn, wat hun purpose hier is en hoe ze daarmee van betekenis kunnen zijn. Zodat ze zich vrij, gezond en gelukkig kunnen voelen! Een half jaar later startte ik als zelfstandig ondernemer met Betekenisme.

Totdat die vrouw brak, daar in die file. Ik kon geen kant op.

Elke avond kwam ik doodmoe en hersendood uit mijn werk. Ik dacht dat dit er nou eenmaal bij hoorde. Want in mijn omgeving deed iedereen het zo. ‘Work hard, play hard’ hadden mijn vrienden en ik als motto! Maar voor play hard leek ik als enige geen puf te hebben, dus schijnbaar deed ik iets fout. Hoe hard ik ook werkte, hoeveel complimenten ik ook kreeg: Voor mijzelf was het nooit goed genoeg. Ook durfde ik mezelf niet te zijn op mijn werk. Op maandag zette ik mijn masker op en op vrijdagavond zette ik hem pas weer af. De buitenwereld liet ik alleen die sterke, succesvolle vrouw zien.

5 jaar later

Doe ik het werk waarvoor ik gemaakt ben!
Ik weet wie ik ben, wat mijn talenten zijn en hoe ik daarmee van betekenis kan zijn. Ik leef en werk op mijn eigen voorwaarden. Ik ben mijn beste ik en de sterretjes in mijn ogen zijn weer terug. Keuzes maak ik met 100% vertrouwen omdat ik weet waar ik voor sta en wat ik belangrijk vind in mijn leven. Ik laat me niet leiden door anderen en heb vertrouwen in mijzelf. Aan het einde van de dag heb ik energie en ben ik met de mensen waarvan ik hou.

De natuur is mijn grootste inspiratiebron

Daarom zal ik je ook zoveel mogelijk meenemen in de natuur, zodat jij je eigen natuur kan ontdekken. Alles in de natuur heeft een functie en draagt bij vanuit haar eigen kracht. En dat is exact wat wij mensen hieruit kunnen leren. Ontdek jouw natuur en hoe jij daarmee van betekenis kan zijn voor het grotere geheel. Want ik geloof dat het je plicht is om van betekenis te zijn. Vanuit je unieke kracht en passie en vooral door te genieten! Dan voelt werk nooit als werk, stijg je boven jezelf uit en wordt de wereld vanzelf een mooiere plek.

Wat je over mij
moet weten

Ik ben een loopbaancoach met een 100% slagingspercentage. Een die gaat voor echte transformatie. Ik ga altijd voor een laagje dieper en ik doe niet aan korte termijn oplossingen of trucjes. Mijn coaching is gebaseerd op echte doorleefde, wijsheid gecombineerd met wetenschappelijk onderbouwde theorieën. Door het brengen van helderheid begeleid ik mijn klanten naar hun purpose en die zingeving waar ze zo naar op zoek zijn. Dat begint altijd met het herstellen van de verbinding met jezelf en je kracht. Ik creëer een veilige haven waarin je deze reis liefdevol kan maken en je de antwoorden in jezelf vindt in plaats van buiten jezelf.

Genoeg over mij, wie ben jij?

Wat leuk dat je mijn hele verhaal gelezen hebt.  Je hebt dan een super goed beeld van wie ik ben, waar ik vandaan kom en waar ik voor sta als mens en als loopbaancoach. Ik ben ontzettend benieuwd naar wie jij bent. Wat is jouw verhaal? Welke uitdagingen heb je al overwonnen in je werk en wat zijn je dromen? Heb je het gevoel dat ik iets voor je kan betekenen? Verlang je naar een droombaan waarin je vanuit gevoel, purpose en creativiteit kan werken? Ik daag je uit om tot actie over te gaan en contact met me op te nemen. De enige manier om verder te groeien is door actie te nemen en gebruik te maken van kansen die op je pad komen. Dit is zo’n kans.

Wil je vrijblijvend kennismaken? Neem dan hier contact op.