ID, 'noindex-post', true); if ($noindex) { echo ''; } ?>

Over Laura

Stress- en lifecoach

Wie ben ik?

Hi! Ik ben Laura Wilms-Groten.
Stress- en lifecoach. Mijn werk hier is om je te leren je droomleven te creëren, zonder stress en moeten. Om minder te streven en meer te leven. Te leven in je eigen ritme. Om rust en ontspanning te ervaren, geluk te vinden in de kleine dingen en simpeler te leven. En om echt jezelf te kunnen zijn én daar ook nog eens onwijs blij mee te zijn!

Betekenisme zegt vaarwel tegen het streven naar een meer, beter en effectiever leven. Nu is de tijd om vanuit je ware zelf te gaan leven! Om welzijn te verkiezen boven succes, stress en status. Ik wil betekenisvol leven voor iedereen. Wie ben je? Waarom doe je zoals je doet? Wat is je ‘werk’ hier? Hoe kan jij je leven leiden op jouw voorwaarden? Dat zijn de vragen die ik met Betekenisme help te beantwoorden!

 

 

 

'What is a teacher? I'll tell you: It isn't someone who teaches something, but someone who inspires the student to give of her best in order to discover what she already knows'.

-Paulo Coelho

Altijd was ik aan het streven.

Stilstaan was er voor mij niet bij.

 

 

 

Ik had geleerd dat keihard werken me bijna altijd bij mijn doelen bracht. Dat mijn welzijn extreem te lijden had tijdens dat proces, nam ik voor lief. Ik was altijd druk in mijn hoofd, altijd aan het denken aan morgen. Ik was trots op mijn actiegerichtheid en voelde me succesvol. Toch was het gevoel hol. Ik ‘geloofde’ mezelf niet helemaal. Door de overtuiging ‘ik ben niet goed genoeg’ kon ik namelijk nooit aan mijn eigen eisen voldoen. Ik was heel onzeker, constant aan het vechten en het streven want ik had geleerd dat alleen keihard knokken tot succes leidt.

 

Jaren van zelfonderzoek, ontwikkeling, meditatie, mindfulness en vallen en opstaan hebben mij het tegendeel bewezen. Ik ben wel goed genoeg. En vechten hoef ik niet meer. Ik kon mijn aandacht voor het eerst naar ‘buiten’ plaatsen. Voorbij mijn eigen gewin. Toen pas zag ik dat heel veel mensen hier mee worstelen. Ik wist dat ik hier wat mee moest. Het duurde niet lang voordat Betekenisme was geboren.

Op slag verliefd.

Op Learning & Development

 

 

Ik ben een afgestudeerd Human Resource Manager en gespecialiseerd in opleidingskunde, stressmanagement en lifecoaching. Tijdens mijn studie ben ik op slag verliefd geworden op Human Learning & Development. Sindsdien heb ik continu gewerkt aan het ontwikkelen van mensen, teams en organisaties. De afgelopen jaren in een rol waarin organisatieadvies, trainen en coachen samenkwamen. Ik heb met fantastische klanten in o.a. de overheid, banken- en zorgsector gewerkt. 

Je vindt mij in het bos.

 

Met mijn man Mike, zoon Ubbe en hondje Luca. Genietend van het hier en nu. Of op de mat voor yoga, meditatie of kickboksen. Lekker aan het koken maar vooral lekker aan het eten. En ik houd van goede muziek: Het liefst rauwe folk, blues of americana die recht door je ziel snijdt. Ik ben heel nieuwsgierig en elke maand wel iets nieuws aan het leren. Ik zit dan ook altijd met mijn neus in de boeken. Duurzaamheid, slow living en minimalisme zijn hele belangrijke thema’s in mijn leven. 

 

Mijn Waarden.

#vrijheid #leren #ontwikkelen #welzijn #verbinden

 

 

Die zie je ook overal terug in Betekenisme. De vrijheid om je eigen authentieke, creatieve zelf te mogen zijn. Rust en ruimte te voelen en jouw droom te leven. Een growth mindset waarin leren en ontwikkelen centraal staan. Niet de vraag ‘Kan ik het wel?’ maar ‘Hoe ga ik dit kunnen? Op een manier die bij mij past?’. Een nieuwsgierige, open houding heb je daarvoor nodig. En de moed om je kwetsbaar op te stellen. Voor je eigen welzijn en die van de rest van de wereld.