Vind je droombaan

 Met mijn 10 bewezen stappen

In mijn gratis e-book deel ik mijn 10 bewezen en eenvoudige stappen om je droombaan te vinden en vanuit je hart en purpose te werken. Ik leer je hoe je niet langer je gevoel negeert en stopt met strijden en ploeteren voor een baan die perfect leek op papier maar in de realiteit totaal niet bij je past.  Ontdek hoe jij je energie weer laat stromen en je voor eens en altijd kan werken vanuit creativiteit, flow en gevoel!

Hi, Ik ben Laura!

Loopbaancoach. En ik leer sensitieve bossbabes die jarenlang hun gevoel hebben genegeerd en hebben geploeterd voor een baan, die perfect leek op papier maar in de realiteit niet bij hun past en hol voelt. Om hun droombaan te vinden waarin ze vanuit purpose en hun gevoel kunnen werken. Zodat ze in flow zijn en een grote impact hebben op de levens van anderen met hun werk.

En als er iemand iets weet van je eigen droombaan creëren en werken vanuit je hart en purpose dan ben ik het wel. Ik doe dit al minstens 5 jaar voor mezelf en help mijn klanten hetzelfde te doen.

De afgelopen 5 jaar doe ik het werk waarvoor ik gemaakt ben! Ik weet wie ik ben, wat mijn talenten zijn en hoe ik daarmee van betekenis kan zijn. Ik leef en werk op mijn eigen voorwaarden. Ik ben mijn beste ik en de sterretjes in mijn ogen zijn weer terug. Keuzes maak ik met 100% vertrouwen omdat ik weet waar ik voor sta en wat ik belangrijk vind in mijn leven. Ik laat me niet leiden door anderen en heb vertrouwen in mijzelf. Aan het einde van de dag heb ik energie en ben ik met de mensen waarvan ik hou.

Ik ben een loopbaancoach die gaat voor echte transformatie. Als ik ergens voor ga, ga ik er voor 100% voor en dat verwacht ik ook van mijn coachees. Ik ga altijd voor een laagje dieper en ik doe niet aan korte termijn oplossingen of trucjes. Ik doe zelf vaak dingen die ik eigenlijk niet durf. Mijn moed wint het altijd van mijn angst. Omdat ik weet dat ik anders niet buiten mijn comfortzone ga en mezelf kan ontwikkelen tot ongekende hoogte. Ik accepteer bang zijn dus nooit als excuus om niet je droomleven te leiden.