1:1 Design Your Dream Job

3 maanden

Met een slagingspercentage van 100%
weet ik zeker dat ook jij je levensmissie zal vinden

Met een slagingspercentage
van 100% weet ik zeker dat ook jij je levensmissie
zal vinden

Jij bent een sensitieve, bewuste en intelligente vrouw

Maar als je echt eerlijk bent; je weet niet goed meer waar je het voor doet. Je ervaart geen rust, voldoening en zingeving. En dit is al een tijdje zo, maar je hebt het gevoel lang weggestopt onder het motto: ‘Ik mag toch niet klagen’. Maar nu kun je dat gevoel echt niet negeren. Je wilt veel meer vanuit rust, flow, je sensitiviteit en creativiteit werken. Je hebt voor jezelf al besloten dat je het anders wilt gaan doen. Maar steeds als je er aan denkt, verlam je. Inmiddels wordt het steeds moeilijker om je te motiveren voor je werk en maak je steeds vaker fouten. Dat maakt je onzekerheid en frustratie alleen nog maar groter en in je hoofd blijf je maar malen over je droombaan en purpose.

Herken je dit?

 • Je hebt gestudeerd, je kreeg die baan die perfect leek op papier, je hebt hard gewerkt en je vervolgens in korte tijd opgewerkt. Misschien heb je zelfs al je eigen onderneming. Toch ben je niet blij.
 • Je weet dat je wilt wisselen van baan of het echt anders wilt gaan doen. Je bent veel sensitiever en creatiever dan je in je huidige baan kan laten zien. Je wilt meer vanuit flow werken.
 • Je wil echt van waarde en van betekenis zijn. Je piekert veel en je werk lijkt geen verschil te maken. En dat maakt je onzeker over jezelf en je kwaliteiten.
 • Je blijft maar zoeken en zoeken naar je droombaan. Elke week heb je weer een nieuw idee waar je enthousiast over bent en elke keer kom je weer tot de conclusie dat je het gewoon niet weet.
 • Je vertelt jezelf elke dag dat je niet mag klagen en dat je nu toch een goede boterham verdient en een prima baan of onderneming hebt. Dat je niet moet opgeven waar je zo hard voor gewerkt hebt. Maar iets binnenin je schreeuwt dat je bestemd bent voor iets groters.
 • Je spendeert uren en uren aan het scrollen langs vacatures of cursussen . Maar de juiste baan of cursus die jou gaat redden zit er gewoonweg niet tussen.

Hi! Ik ben Laura

Holistisch loopbaancoach & eigenaar van Betekenisme

En ik help sensitieve, bewuste en creatieve vrouwen om hun levensmissie te ontdekken, leven en te delen met de wereld. Zodat ze bijdragen aan de bewustzijnsontwikkeling van deze tijd: Aan het bewustzijn van liefde, eenheid en wijsheid. En daardoor vervulling, vrede en een diep gevoel van liefde ervaren.

Ook jij hebt een levensmissie

Hoe zou het voor je zijn als je?

 • Je niet meer zou hoeven zoeken en twijfelen maar zeker weet wat jouw levensmissie is?
 • Je sensitiviteit en creativiteit alle ruimte krijgen in je werk en in kan zetten als jouw grootste kracht?
 • Zingeving ervaart omdat je bijdraagt aan iets groters dan jijzelf?
 • Diep van binnen weet en voelt dat je doet waarvoor je hier bent gekomen?
 • Je superpowers zou inzetten voor het mooier maken van de wereld op jouw eigen unieke manier?
 • Je energie stroomt en in balans is omdat je echt voor 100% jezelf kan zijn en flow ervaart?
 • Exact weet welke stappen je moet zetten om deze droom werkelijkheid te maken?

Dat is mogelijk als

Je start met Design Your Dream Job. In 3 maanden tijd leer ik jou je droombaan te ontwerpen zodat je vanuit je hart en purpose kan werken en echt een impact hebt met je werk. Ik geef je toegang tot mijn succesformule en laat je ervaren hoe hij ook voor jou werkt. Samen komen wij tot de kern zodat jij voor eens en altijd duurzaam werkgeluk ervaart. Alle vrouwen die ik heb geholpen heb ik naar rust en purpose kunnen brengen. Ik gun jou dit ook.

Het traject bestaat uit

 • 3-4 maanden coaching op maat gemaakt voor jou
 • 7 1:1 wandelsessies met mij in een prachtig natuurgebied (duur ongeveer 2 uur per sessie)
 • Een Human Design sessie van Deirdre van Rise-in die als start dient van ons traject. In deze sessie leer je niet alleen over jouw unieke blauwdruk maar gaan we leren hoe zich dit verhoudt tot jouw unieke vraagstuk. Denk aan een heerlijke sessie van 2 uur incl afgestemde geurblend en energetische oefeningen afgestemd op jouw unieke blauwdruk.
 • Uniek welkomstcadeau, afgestemd op jou en je persoonlijke uitdaging
 • Online leeromgeving vol inspiratie, theorie, meditaties, video’s en werkboeken
 • 8+ modules te doorlopen in je eigen tempo
 • Zingeving, bewust leven, sensitiviteit en spiritualiteit gecombineerd met actie, leiderschap en keihard resultaat

De fasen die we doorlopen tijdens

Design Your Dream Job

Dit is de Betekenisme droombaan

Succesformule

Je droombaan is altijd een verlengstuk en versterking van jou en jouw leven. Je ontwerpt je droombaan o.b.v. mijn bewezen succesformule. Elke fase van het programma helpt je om deze informatie te achterhalen. Zodat ook jij je droombaan vindt en zingeving, vrijheid en duurzaam geluk ervaart in je werk!

Laat mij je helpen

Je investering

Dit coachprogramma is een investering in jezelf. Het is een cadeau waar je de rest van je leven profijt van hebt. Wat je nu investeert betaald zich binnen korte tijd vanzelf terug in de vorm van purpose, zingeving, soul alignment, geld en geluk. 

€4850,- *

En weet je, dit gaat zoveel verder dan loopbaancoaching. Dit programma gaat over zijn wie je bent, zingeving, purpose en doen waarvoor je gemaakt bent. Wat er dan ontstaat is gewoonweg pure magie. Want werken kan zo anders zijn. En het is ook voor jou weggelegd.

*Betalen in termijnen in overleg

Het is ook voor jou weggelegd

Zij hebben hun purpose al gevonden

Irma – Merkbelevingsexpert
@elevate_purposeagency

” Van doen wat ik denk dat de maatschappij van mij verwacht naar mijn purpose leven en écht geluk ervaren. Van een -op het oog- perfecte hoge functie in een corporate naar mijn droombaan met uiteindelijk meer succes, geld, vrijheid, en rust met mijn eigen business. Er achter komen dat het kan. Je kunt vanuit rust en flow werken en heel succesvol zijn. Als je met Laura gaat werken weet ik zeker dat je dit ook zult vinden. De beste investering die ik ooit heb gedaan!”

Carolien – Businesscoach
@groeihelden

”Laura is sensitief en voelt het goed aan als er iets aan de hand is. Ze weet door de ‘bullshit’ heen te prikken. Laura zorgde ervoor dat ik niet ben blijven hangen in de negativiteit van mijn eigen hoofd. De belemmerende overtuigingen die ik had, hielden me echt tegen om mijn droombaan vol passie en zelfvertrouwen te doen. Door beter met dat negatieve stemmetje om te gaan heeft ze echt een grote impact gehad op mijn hele leven, zakelijk maar ook persoonlijk.”

Geri – Energetisch therapeut
@geri_halman

“Ik was altijd moe, altijd druk met wat anderen van mij dachten en met werken en presteren. Het overzicht was ik kwijt en ik kon gewoonweg niet meer genieten. Laura neemt je mee op reis door je gedachten. Ze helpt je die gedachten te ordenen en helder te krijgen in je hoofd. Ik weet nu wat mijn kernwaarden zijn en hoe ik mijn leven in moet richten om gelukkig te zijn. Ik herken mijn belemmerende gedachten en angsten. Daardoor zijn ze veel minder aanwezig en kan ik ze zelfs voor zijn. Laura heeft altijd in mij en mijn kunnen geloofd! Dankzij haar hulp doe ik nu de dingen die ik leuk vind, ben ik mijn eigen bedrijf gestart en geniet ik zo veel meer van het leven!”

FAQ

Ik weet totaal niet wat ik wil. Is dit programma dan iets voor mij?

Ja! Juist als je nu niet meer blij bent met je baan maar je weet niet wat je dan wel wil is dit programma speciaal voor jou. Ik help jou te ontdekken wie je bent, wat bij je past en voor welk werk jij gemaakt bent.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan het volgen van dit programma?

Reken op zo’n halve dag per week voor de opdrachten en meditaties die ik naar je opstuur. De hoeveelheid tijd die je eraan besteed is uiteindelijk minder belangrijk dan de aandacht en inzet waarmee je aan de opdrachten werkt. Daarnaast heeft het ook rust, geduld en liefde nodig om al het geleerde een plekje te geven in je lijf en leven.

Wanneer is dit programma niet geschikt?

Als je nét thuis zit met een burn-out. Zit je in het begin van dit proces, dan heb je nu vooral rust nodig en moet je werken aan je energieherstel. Mocht je in dit proces zitten, dan raad ik je aan om op zoek te gaan naar iemand die daarin gespecialiseerd is. Je kunt je hiervoor bijvoorbeeld door laten verwijzen naar een psycholoog. Als je op het punt staat om te re-integreren na herstel van je burn-out, kan mijn traject juist wél weer helemaal op het goede moment komen!

Ik ga op vakantie. Is het dan wel mogelijk om te starten?

Je volgt de modules in je eigen tijd, elke 2 weken krijg je toegang tot een nieuwe module. Je kunt gewoon om je vrije momenten heen plannen of er juist dan mee aan de slag gaan. De 1:1 sessies plannen we samen in om je vakanties en kun je zelf indien nodig verplaatsen.

Dit moet ik toch eigenlijk zelf kunnen?

Bedenk je eens waarom je jezelf de kans zou ontnemen om sneller, groter en sterker te groeien met hulp van iemand die jouw pad al heeft bewandeld? Je hebt mij niet nodig. Maar ik geef je de tools, energie, motivatie en bovenal vertrouwen om het nu eindelijk realiteit te maken in plaats van een vage droom voor de toekomst. Zodat je het ook echt gaat dóén, in plaats van blijven hangen in zelfsabotage. Ja, je moet het inderdaad zelf doen. Maar je hoeft het niet langer alleen te doen.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, in overleg is het mogelijk om in 2 of 3 termijnen te betalen.

Kan ik de factuur door mijn werkgever laten betalen?

Ja zeker! Een groot deel van mijn klanten gebruikt haar ontwikkelbudget om mijn coachprogramma te starten. Vaak zijn er naast een ontwikkelbudget nog een hoop andere mogelijkheden. Ik denk graag met je mee en ik begeleid je waar nodig ook bij het aanvragen.

Waar vinden de sessies plaats?

Tijdens de sessies spreken we fysiek af in de omgeving van Raalte. We wandelen in een prachtig natuurgebied of hebben sessies bij ‘t Natuurlijk Huus. Ik werk heel intuïtief en op energie en dat werkt het beste als ik je in het echt zie. Dat zorgt voor echte transformatie.