Together We Rise

Jaarcirkel 2024

Stop maar met zoeken.
Je hebt eindelijk je tribe met gelijkgestemde vrouwen gevonden

Stop maar met zoeken. Je hebt eindelijk je tribe met gelijkgestemde vrouwen gevonden

1 jaar lang verbinden, groeien en elkaar upliften

Laat jezelf onderdompelen in een warm gevoel van veiligheid, verbinding en support. Laat je dragen door de vrouwen van de Together we rise, jaarcirkel.

Jij brengt je kracht, talent, expertise, puurheid maar ook je kwetsbaarheid mee. Je mag hier geven, ontvangen, doen maar vooral ook zijn. Zijn wie je bent. Zijn met wat er is en wat er op dat moment speelt bij je. Vier je successen, deel je strubbelingen en verdriet, wat het dan ook is. Je bent niet alleen. Nooit alleen in wat je meemaakt. Er is plek voor praktische en belichaamde spiritualiteit, meditatie en persoonlijke ontwikkeling maar juist ook voor praktische zaken uit het dagelijks leven zoals moederschap, werk, creëren, ontspanning, duurzaamheid en zoveel meer.

Herken je dit?

 • Je bent een sensitieve, bewuste en creatieve vrouw
 • Je voelt je al langer eenzaam of alleen in de persoonlijke ontwikkeling en groei die je doormaakt en hebt doorgemaakt
 • Je vindt geen aansluiting (meer) bij de mensen om je heen en de dingen die jij interessant vindt begrijpen ze niet of wijzen ze af
 • Je hebt allerlei interesses op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en wil hier graag veel meer over leren maar je vindt dit alleen online en dat past niet bij je
 • Je wil vanuit je werk of bedrijf een sterk netwerk van gelijkgestemde vrouwen om je heen creëren waarmee je mooie samenwerkingen aangaat (no more awkward en verschrikkelijke netwerkborrels!)
 • Je voelt aan alles dat het ook anders kan, een plek waar je helemaal jezelf kan zijn, vrouwen elkaar kunnen supporten en upliften en samen mooie dingen te creëren
 • Je wordt helemaal blij van de gedachte van een groep vrouwen die elkaar supporten, steunen no matter what
 • Je wil je eigen vrouwelijke kracht en wijsheid ontdekken, zodat je dit kan gaan toepassen in je dagelijkse leven

Hi! Ik ben Laura

Holistisch loopbaancoach & eigenaar van Betekenisme

En ik help sensitieve, intelligente en creatieve vrouwen om hun purpose te vinden en hun eigen droombaan te ontwerpen. Zodat ze zingeving en vrijheid ervaren en de meest krachtige, stralende en zelfverzekerde versie van zichzelf zijn.

De afgelopen 6 jaar heb ik 100+ vrouwen hierbij geholpen en telkens kreeg ik de vraag of ik hen met elkaar kon verbinden. Telkens wanneer ik dit deed ontstonden er prachtige samenwerkingen of zelfs vriendschappen. Together We Rise gaat nog een stap verder. Stop maar met zoeken, je hebt eindelijk je tribe met gelijkgestemden gevonden.

Je bent zo welkom

Together We Rise

Denk eens aan het effect wat we teweeg kunnen brengen wanneer we als sensitieve, bewuste en creatieve vrouwen samenkomen. De bijdrage die we kunnen leveren aan het mooier maken van de wereld.

Dit is een plek waar vriendschap, persoonlijke ontwikkeling en zakelijke bewuste en betekenisvolle verbindingen samenkomen. Een ijzersterk netwerk vol sensitieve, bewuste en creatieve vrouwen net zoals jij.

De jaarcirkel bestaat uit

 • 1 volledig verzorgde retreatdag als aftrap waarin we direct de diepte in gaan als groep en met elkaar verbinden maar ook op jouw persoonlijke intenties om deel te nemen. Denk aan een prachtige plek in de natuur, een volledige lokale en biologische lunch en nog veel meer
 • 10 maandelijkse bijeenkomsten van 1 dagdeel rond de energie van de volle maan (incl koffie/thee en lekkers)
 • 1 Feestelijke afsluiter in december om onze vriendschap, support en successen te vieren en knallend het nieuwe jaar in te gaan
 • De kans om jouw unieke gift te ontwikkelen en in een veilige omgeving in te brengen
 • Een veilige, supportende en upliftende cirkel van vrouwen waarin iedereen gelijk is
 • Een bewust en creatief netwerk van super getalenteerde vrouwen
 • Praktische en belichaamde spiritualiteit, meditatie en persoonlijke ontwikkeling maar juist ook uit praktische zaken uit het dagelijks leven zoals moederschap, werk, creëren, ontspanning, duurzaamheid en zoveel meer

In the circle we are all equal
There is no one in front of you
There is no one behind you
No one is above you
No one is below you
The circle is sacred because it is designed to create unity

-Lakota Wisdom

Mijn rol

Mijn rol zal die van spaceholder en facilitator zijn. Jullie rots. Sterke vrouwelijke, zachte en krachtige aanwezigheid. Waar jullie op mogen bouwen, leunen en steunen terwijl jullie in je eigen kracht gaan staan.
Ik zal de openings retreatdag en telkens de locatie verzorgen en ik heb de thema’s en vorm gecreëerd maar de inhoud van de bijeenkomsten zal (naarmate het jaar vordert) gevuld worden door de input van alle vrouwen die deelnemen zodat zij vanuit hun kracht, kwetsbaarheid en expertise kunnen inbrengen wat van waarde is. Hier is de investering ook op gebaseerd.

Let op: Ik zal niet gaan coachen tijdens de bijeenkomsten, heb je hier behoefte aan dan is een 1:1 coachtraject of verdiepingstraject meer geschikt voor jou.

De data

We spreken telkens af op of rondom de volle maan. De bijeenkomsten zijn van 13.00 tot en met 16.00 /16.30 uur.

29 januari 2024 (hele dag)
26 februari 2024
25 maart 2024
23 april 2024
23 mei 2024
20 juni 2024
19 september 2024
17 oktober 2024
14 november 2024
16 december 2024

Kan je er een keer niet bij zijn, geen probleem. We maken een opname van de bijeenkomst zodat je het later kan terugkijken.

Groepsgrootte:
Minimaal 8 en maximaal 12 vrouwen.

Locatie:
Natuurlijk huus Raalte – Inspiratiecentrum voor Natuurlijk Leven

Are your ready to Rise together?

Je investering

Together We Rise jaarcirkel is een investering in jezelf maar ook in je (zakelijke) netwerk.

€1500,- *

En denk eens wat onze impact gaat zijn op onze dochters, de vrouwen en de rest van de wereld om ons heen als wij vrouwen ons verenigen en elkaar bekrachtigen.

*excl BTW

Together We Rise!

Zij hebben hun purpose al gevonden

Irma – Merkbelevingsexpert
@elevate_purposeagency

” Van doen wat ik denk dat de maatschappij van mij verwacht naar mijn purpose leven en écht geluk ervaren. Van een -op het oog- perfecte hoge functie in een corporate naar mijn droombaan met uiteindelijk meer succes, geld, vrijheid, en rust met mijn eigen business. Er achter komen dat het kan. Je kunt vanuit rust en flow werken en heel succesvol zijn. Als je met Laura gaat werken weet ik zeker dat je dit ook zult vinden. De beste investering die ik ooit heb gedaan!”

Carolien – Businesscoach
@groeihelden

”Laura is sensitief en voelt het goed aan als er iets aan de hand is. Ze weet door de ‘bullshit’ heen te prikken. Laura zorgde ervoor dat ik niet ben blijven hangen in de negativiteit van mijn eigen hoofd. De belemmerende overtuigingen die ik had, hielden me echt tegen om mijn droombaan vol passie en zelfvertrouwen te doen. Door beter met dat negatieve stemmetje om te gaan heeft ze echt een grote impact gehad op mijn hele leven, zakelijk maar ook persoonlijk.”

Geri – Energetisch therapeut
@geri_halman

“Ik was altijd moe, altijd druk met wat anderen van mij dachten en met werken en presteren. Het overzicht was ik kwijt en ik kon gewoonweg niet meer genieten. Laura neemt je mee op reis door je gedachten. Ze helpt je die gedachten te ordenen en helder te krijgen in je hoofd. Ik weet nu wat mijn kernwaarden zijn en hoe ik mijn leven in moet richten om gelukkig te zijn. Ik herken mijn belemmerende gedachten en angsten. Daardoor zijn ze veel minder aanwezig en kan ik ze zelfs voor zijn. Laura heeft altijd in mij en mijn kunnen geloofd! Dankzij haar hulp doe ik nu de dingen die ik leuk vind, ben ik mijn eigen bedrijf gestart en geniet ik zo veel meer van het leven!”

FAQ

Ik vind het spannend om te delen in de cirkel

Wanneer je het nog te spannend vind om tijdens de cirkels in te brengen en je eerst rustig wil deelnemen is dit ook helemaal ok. Let wel: Dit is een ‘zelfsturende groep’ waarin het van waarde is wanneer je vanuit je eigen kracht bijdraagt, jij bepaalt in welke vorm dit voor jou zal zijn. (Denk niet alleen aan zakelijke expertise maar ook je hobbies, wat je blij maakt, wat jou inspireert!)

De gedachte aan een groep vrouwen geeft me een onveilig gevoel

Ik wil je uitnodigen toch contact met me op te nemen. Weet dat veiligheid, elkaar supporten, oordeelvrij luisteren en synergie de belangrijkste kernwaarden zijn van een vrouwencirkel en ik als spaceholder en facilitator hier de energie (samen met de groep) voor neerzet en bewaak. Weet dat veel vrouwen behoefte hebben aan verbinding maar dit ook spannend vinden omdat ze negatieve ervaringen hebben met groepen vrouwen. Je bent dus niet alleen. De enige manier dat wij vrouwen dit kunnen doorbreken is door het aan te gaan en anders te gaan doen. Wij vrouwen zijn in het verleden geconditioneerd om in schaarste te denken, elkaar af te vallen, te verzwakken en te verraden. De tijd van de krabbenmand is voorbij. Together we rise.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, in overleg is het mogelijk om in 12 termijnen betalen. Je betaalt dan in totaal €1600 excl BTW

Ik ga op vakantie. Is het dan wel mogelijk om te starten?

Jazeker. Ik heb qua planning zoveel mogelijk rekening gehouden met de schoolvakanties maar kan je er toch een keer niet bij zijn, dan ontvang je nadien van mij de opname.