Design Your Dream Job

Leer te zijn wie je bent, vind je purpose en droombaan en ben van betekenis op jouw manier!

Herken je dit?

+ Je deed alles zoals het hoorde: Je hebt gestudeerd, je kreeg die baan die perfect leek op papier, je hebt hard gewerkt en je vervolgens in korte tijd opgewerkt. Maar nu je hier eenmaal bent kom je erachter dat dit totaal niet is wat jou zingeving en voldoening geeft

+Je weet dat dit echt niet meer is wat je wil. Je bent er achter gekomen dat je veel sensitiever en creatiever bent dan je in deze baan kan laten zien. Maar je hebt echt geen idee wat dan wel bij je past en wat je dan wel wil

+Je wilde echt anderen gaan helpen met je werk en dat lukte je eerder ook wel voor een deel in deze baan maar dat lijkt nu niet meer genoeg omdat het ten koste gaat van jezelf. Je bent niet in flow, piekert veel over hoe je over komt en je werk lijkt geen verschil te maken. En dat maakt je onzeker over jezelf en je kwaliteiten. Het lukt je daardoor ook niet om echt jezelf te zijn op je werk, je houdt vaak een deel van jezelf achter. Je voelt aan alles dat jij meer je hart moet laten spreken en dat je echt het leven van anderen leuker, fijner en makkelijker wil maken, maar dan vanuit je eigen unieke kracht

+Je wist altijd goed wat je wilde maar nu blijf je in je hoofd maar zoeken en zoeken naar je droombaan. Elke week heb je weer een nieuw idee waar je enthousiast over bent en elke keer kom je weer tot de conclusie dat je het gewoon niet weet. Die eindeloze zoektocht maakt je moe en overprikkeld. Je vraagt jezelf af of het wel realistisch is om meer te willen

+Je vertelt jezelf elke dag dat je niet mag klagen en dat je nu toch een goede boterham verdient en een prima baan hebt. Dat je niet moet opgeven waar je zo hard voor hebt gewerkt. Maar elke dag kost het je meer energie en moeite om jezelf weer te motiveren voor je werk en elke keer als je dit tegen jezelf zegt weet je diep van binnen dat je jezelf voor de gek houdt

+Je spendeert uren en uren aan het scrollen langs vacatures die hopelijk je droombaan gaan zijn. Maar die zit er gewoonweg niet tussen en het enige wat het je opbrengt is dat je helemaal leeggezogen en met de moed in je schoenen je laptop dichtklapt.

Hoe zou het voor je zijn als je

 • Je geld kon verdienen met werk dat jouw purpose is en wat jou echt een gevoel van vrijheid en zingeving geeft en waar je sensitiviteit en creativiteit alle ruimte krijgen?
 • Elke dag vol energie, motivatie en passie uit bed zou springen omdat je zo gelukkig wordt van je werk?
 • Elke dag met nog meer energie thuiskomt uit je werk omdat je echt voor 100% jezelf kon zijn?
 • Je werk er toe doet en bijdraagt aan iets groters dan jezelf?
 • Niet meer voor veiligheid en zekerheid zou kiezen maar zou luisteren naar wat je gevoel, hart en ziel tegen je schreeuwt?
 • Niet meer zou hoeven zoeken en twijfelen maar zeker zou weten welke baan voor 100% bij je past en jou gelukkig maakt? En je echt een gevoel van zingeving geeft?
 • Exact weet welke stappen je moet zetten om deze droom werkelijkheid te maken?

 

Dat is mogelijk als

Je start met Design Your Dream Job Programma. Een 1:1 coachprogramma van

 • 12 weken
 • 7 1:1 coachgesprekken met mij
 • Een blauwdruk van wie je echt bent met alles wat jou uniek maakt (denk aan je kernwaarden, superpowers, emotionele behoeftes, belemmeringen, soul alignment en nog veel meer)
 • Online leeromgeving vol inspiratie, theorie, oefeningen en werkboeken
 • 6+ modules te doorlopen in je eigen tempo
 • Zingeving, bewust leven, sensitiviteit en spiritualiteit gecombineerd met actie, leiderschap en keihard resultaat

 

 

Are you ready to design your dream job?

Schrijf je in voor de wachtlijst

Aan het einde van dit traject

 • Weet jij voor welke baan jij gemaakt bent en wat jouw purpose is
 • Spring jij weer elke dag vol enthousiasme, energie en motivatie uit bed. Omdat je je werkdag weer gaat rocken!
 • Ga je niet gewoon je werk doen maar bijdragen aan iets groters dan jijzelf en ga je grote impact maken. Boom!
 • Ben je niet meer aan het vechten, streven en domweg hard werken maar werk je vanuit flow, creativiteit en je hart.
 • Luister je naar je jezelf en wat jij nodig hebt. Je neemt beslissingen vanuit je intuïtie en gevoel in plaats vanuit je hoofd. 
 • Streef jij niet meer naar altijd maar meer, beter en effectiever maar weet je wat voor jou genoeg is en ben je daar dankbaar voor.
 • Blijf je altijd trouw aan jezelf in elke (zakelijke) beslissing die je maakt.
 • Heb jij eindelijk vertrouwen en duidelijkheid: Je weet voor 100% zeker voor welk werk jij gemaakt bent. Geen getwijfel of gepieker meer.
 • Onder welke omstandigheden, voorwaarden en in welke omgeving jij echt jezelf kan zijn, trouw blijft aan jezelf en werkt vanuit je hart, flow en creativiteit.
 • Heb jij een stappenplan om dit alles werkelijkheid te maken!

Kortom: Jij hebt je eigen droombaan ontworpen! 

Je investering

Meedoen aan Design Your Dream Job is een investering in jezelf. Het is een cadeau aan jezelf waar je de rest van je leven profijt van hebt. Wat je nu investeert betaald zich binnen korte tijd vanzelf terug in de vorm van purpose, zingeving, soul alignment, geld en geluk. 

€4580

En weet je, dit gaat zoveel verder dan loopbaancoaching. Dit programma gaat over zingeving, purpose, ontdekken wie je bent, je sensitiviteit omarmen, doelen stellen en behalen, een impact hebben met jouw superpowers en doen waarvoor je gemaakt bent. Wat er dan ontstaat is gewoonweg pure magie. Want werken kan zo anders zijn. En het is ook voor jou weggelegd.

*Betalen in termijnen in overleg

Wil jij ook leren te zijn wie je bent, je purpose vinden en van betekenis zijn?

Schrijf je in voor de wachtlijst

Zij gingen je voor

Naomi

‘Als je echt je droombaan wil vinden moet je naar Laura gaan. Als je even niet weet wat je wil en wat er bij je past is dit een perfect traject. Het geeft zoveel inzichten dat de kwartjes blijven vallen. Het was erg fijn om met Laura in gesprek te zijn omdat ze precies begreep wat er in mij omging. Ik heb mijn droombaan gevonden!

Hanneke

Mocht je gevoelig zijn en niet weten welke richting je op moet dan kan Laura je helpen, ze luistert naar je en door haar aanpak vind je jezelf in lijn met je baan, het voelt als 1….. omdat het echt bij je past, ze laat je eerst ontdekken wat kern kwaliteiten zijn. Laura geeft je het gevoel dat ze je begrijpt omdat ze dezelfde weg is gegaan en ook gevoelig is. Ze is doortastend, gevoelig, eerlijk en oprecht. Door het strategisch plan weet ik welke richting ik op moet om mijn droombaan realiteit te maken. Ik heb concrete doelen waar ik naartoe kan werken, in kleine stapjes…!’

Carolien

‘Laura is sensitief en voelt goed aan als er iets aan de hand is. Ze weet door de ‘bullshit’ heen te prikken. Daardoor weet ze naar boven te halen wat er echt aan de hand is, wat ervoor zorgt dat ze me ook echt heeft geholpen.

Laura heeft mij heel erg geholpen met de tools die ik heb gekregen om niet te blijven hangen in de negativiteit van mijn eigen hoofd. De belemmerende overtuigingen die ik heb/had hielden me echt tegen om mijn droombaan vol passie en zelfvertrouwen te doen. Door beter met dat negatieve stemmetje om te gaan heeft ze echt een hele grote impact gehad op mijn hele leven, zakelijk maar ook persoonlijk’. 

Geri

‘Laura heeft altijd in mij en mijn kunnen geloofd! Met haar hulp doe ik nu de dingen die ik leuk vind, ben ik mijn eigen bedrijf gestart en geniet ik zo veel meer van het leven! Ik zat niet lekker in mijn vel. Ik was altijd moe, altijd druk met wat anderen van mij dachten en altijd druk met werken en presteren. Het overzicht was ik kwijt en kon gewoonweg niet meer genieten.

Laura neemt je mee op reis door je gedachten. Helpt je je gedachten te ordenen en het helder te krijgen in je hoofd.⁠ Ik weet nu wat mijn kernwaarden zijn en hoe ik mijn leven in moet richten om gelukkig te zijn. Ook heeft deze reis mij geholpen mijn belemmerende gedachten en angsten te herkennen. Nu kan ik die voor zijn en zijn ze veel minder aanwezig’.⁠

Birgit

‘Ik zat niet lekker in mijn vel. Ik wist niet goed meer wie ik nou precies was, wat ik belangrijk vond en waar ik naartoe wilde in de toekomst. Ik was veel bezig met wat anderen van mij vonden en ik had moeite met kiezen voor mijzelf. ⁠

Laura helpt je echt weer te ontdekken wie je bent en wat je belangrijk vindt in je leven. Ze doet dat op een liefdevolle, waarderende manier. 

 ⁠Ik weet nu wat mijn kernwaarden zijn. Mijn persoonlijk kompas. En dat ik die kernwaarden in de gaten moet blijven houden bij het maken van keuzes en de indeling van mijn leven (privé én zakelijk). Ik durf nu te kiezen voor liefde & vertrouwen i.p.v. altijd te kiezen voor angst & controle! Ik weet nu wat mijn kernwaarden zijn. Mijn persoonlijk kompas!’

Chanine

‘Ik vind werken met Laura een super groot cadeau aan jezelf. Eigenlijk zou iedereen dat een keertje moeten doen in haar leven.⠀

Ik liep vast en raakte mezelf kwijt. Zat met één been in een burn out en wist niet zo goed waar ik voor stond. Nu plan ik tijd voor mezelf in. Met een druk startend bedrijf, een groot sociaal netwerk en veel verplichtingen durf ik eindelijk NEE te zeggen. Ik luister eerder naar mijn intuïtie en ervaar meer stabiliteit. Ik ben dichter bij mezelf gekomen’.

Leanne

‘Ik gun iedereen een Laura in haar leven. Ik ben nog steeds heel dankbaar dat ik dit traject met haar heb mogen doorlopen. Ik voel mij weer goed en gelukkig! En dat komt door de handvatten die ik van Laura heb gekregen. 

Laura is rustig, luistert écht naar je en en hoort wat je zegt. En niet alleen dat, ze hoort en ziet ook wat daar nog weer achter zit als je zelf de woorden niet goed kunt vinden.

Ik weet beter waar mijn grenzen liggen. Ik heb daardoor de regie meer in handen en dat zorgt ervoor dat ik eindelijk weer keuzes maak voor mijzelf en niet meer voor anderen. En als dat soms toch nog even moeilijk is dan denk ik terug aan het traject, doe ik een stapje terug en probeer ik het gewoon weer. Juist dat geeft ook zoveel vertrouwen in jezelf’.

Louet

‘Door Laura herken ik mijn valkuilen en oude patronen die me niet meer dienen. Ik pak eerder mijn rust en geef vaker mijn grenzen aan. Die kan ik bewaken omdat ik ze nu herken en weet wat mijn lijf en geest nodig heeft.

Bij Laura voelt het veilig en vertrouwd om te kunnen delen en 100% jezelf te zijn. Ze handelt vanuit een bepaalde rust en houdt je zonder oordeel een liefdevolle spiegel voor. Je voelt je gehoord, gezien en begrepen. Ze is empathisch en integer en ze begrijpt haar doelgroep, omdat ze vanuit eigen ervaring spreekt en waar ze zelf in het verleden tegenaan is gelopen. Ze heeft hart voor wat ze doet en dat gecombineerd met haar kennis maakt haar een puur mens en een hele goede coach!’

Chloe

‘Ik merkte dat ik voor m’n gevoel alles wel op de rit had maar toch niet het ‘geluksgevoel’ ervaarde zoals ‘dat hoort’. Een gevoel van onrust en niet goed genoeg was teveel aanwezig in mijn leven en stond me in de weg.

Gedurende mijn traject merkte ik al vooruitgang. Dit ging op en af maar wel telkens een stap vooruit. Na de cursus heb ik meer inzichten gekregen in wie ik ben en waar ik voor sta. Ik liep zelf tegen patronen aan die me niet meer dienden. Die hebben we samen weten te doorbreken. Waardoor ik dichter bij mezelf ben gekomen.

Ik zou Laura omschrijven als een persoon waarbij je kunt thuiskomen. Ze luistert naar je verhaal en helpt je op weg bij de dingen waarbij het jezelf niet lukt’.

Veelgestelde vragen

Ik weet totaal niet wat ik wil. Is dit programma dan iets voor mij?

Ja! Juist als je nu niet meer blij bent met je baan maar je weet niet wat je dan wel wil is dit programma speciaal voor jou. Ik help jou te ontdekken wie je bent, wat bij je past en voor welk werk jij gemaakt bent.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan het volgen van dit programma?

Reken op zo’n 2 uur per week voor de opdrachten. De hoeveelheid tijd die je eraan besteed is uiteindelijk minder belangrijk dan de aandacht en inzet waarmee je aan de opdrachten werkt. 

Wanneer is dit programma niet geschikt?

Als je nét thuis zit met een burn-out. Zit je in het begin van dit proces, dan heb je nu vooral rust nodig en moet je werken aan je energieherstel.
Mocht je in dit proces zitten, dan raad ik je aan om op zoek te gaan naar iemand die daarin gespecialiseerd is. Je kunt je hiervoor bijvoorbeeld door laten verwijzen naar een psycholoog. Of je kunt kijken in het beroepsregister van de NFG. Hulp van een therapeut uit dit register krijg je in veel gevallen ook vergoed vanuit je zorgverzekering.

Als je op het punt staat om te re-integreren na herstel van je burn-out, kan mijn traject juist wél weer helemaal op het goede moment komen!

Ik ga op vakantie. Is het dan wel mogelijk om te starten?

Je volgt de modules in je eigen tijd, elke 2 weken krijg je toegang tot een nieuwe module. Je kunt gewoon om je vrije momenten heen plannen of er juist dan mee aan de slag gaan. De 1:1 sessies plannen we samen in om je vakanties en kun je zelf indien nodig verplaatsen.

Dit moet ik toch eigenlijk zelf weten en kunnen?

Bedenk je eens waarom je jezelf de kans zou ontnemen om sneller, groter en sterker te groeien met hulp van iemand die jouw pad al heeft bewandeld? Je hebt mij niet nodig. Maar ik geef je de tools, energie, motivatie en bovenal vertrouwen om het nu eindelijk realiteit te maken in plaats van een vage droom voor de toekomst. Zodat je het ook echt gaat dóén, in plaats van blijven hangen in zelfsabotage. Ja, je moet het inderdaad zelf doen. Maar je hoeft het niet langer alleen te doen.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, in overleg is dat mogelijk.

Kan ik de factuur door mijn werkgever laten betalen?

Ja zeker! Een groot deel van mijn klanten gebruikt haar ontwikkelbudget om Design Your Dream Job te starten. Vaak zijn er naast een ontwikkelbudget nog een hoop andere mogelijkheden. Ik denk graag met je mee en ik begeleid je waar nodig ook bij het aanvragen.

Waar vinden de sessies plaats?

De 1:1 sessies zijn online of we wandelen in een prachtig natuurgebied in Raalte. Woon je niet bij mij in de buurt? Dan is dat dus geen probleem! Uit ervaring blijkt dat online sessies minstens zo effectief, verbindend, comfortabel en succesvol zijn als face-to-face. Maar dan met bijkomende voordelen: geen reistijd, meer focus, veilig vanuit een plek die comfortabel is voor jou.

Heb je andere vragen? Meld je dan even via onderstaande knop. Ik help je graag verder!

Aanmelden