Een slagingspercentage van 100%


Voordat mijn klanten bij mij starten volgen ze me altijd al een tijdje op instagram. Ze zien lovende testimonials voorbij komen van oud-klanten die hun purpose en droombaan hebben gevonden. En dat triggert ze enorm..maar ze denken ook dírect: Dat is niet voor mij weggelegd. Of: Straks ben ik de eerste waarbij het niet lukt.

Allemaal. Zonder uitzondering.

Maar alle Irma’s, Marloes’en, Geri’s, en noem maar op die je hier ziet voorbijkomen…die zaten in precies dezelfde situatie als waar jij nu in zit. Je bent niet de enige en hoe fijn; vooral niet alleen.

Zij zullen je allemaal vertellen: Het is wél voor jou weggelegd. En ze verwelkomen je met open armen in onze warme community, die we hebben opgebouwd.

Dus als jij een sensitieve, creatieve en intelligente vrouw bent met een goede job of onderneming die niet meer weet waarvoor ze het doet…dan is dit bericht voor jou.

Laat mij je helpen. Met een slagingspercentage van 100% weet ik zeker dat ook jij je purpose en droombaan gaat vinden.

Eind januari start ik weer met mijn 1-1 coachprogramma. En er is nog plek voor jou.